Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 22 Ιουνίου Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ η παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Safe Water Sports για την ασφάλεια των πολιτών στη θάλασσα και τα σπορ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΚΕΔΕ με το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Safe Water Sports, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και ο Δρ. Π. Πασχαλάκης, Πρόεδρος του Safe Water Sports, την Τετάρτη, 22 Ιουνίου στη 1 το μεσημέρι, θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8).

 

Στη Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα συμμετάσχουν επίσης εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος αλλά και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), θα παρουσιαστεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Safe Water Sports για την ασφάλεια των πολιτών στην θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ.

 

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου και στοχεύει στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών στις ελληνικές παραλίες ενώ ταυτόχρονα παρέχει εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα δημόσια νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας σε όλη τη χώρα.

 

Η ΚΕΔΕ, υποστηρίζοντας κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση της αναβάθμισης της εικόνας που έχει η Ελλάδα στο εξωτερικό, στηρίζει ουσιαστικά τη συγκεκριμένη δράση η οποία συμβάλει και στην προσέλκυση τουριστών και επενδύσεων.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, Email : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα