Προσφορά υπολογιστών από τον Δήμο Πύργου στη Δ/νση Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης και στο Σύλλογο Οικιστών «Αστέρια-Καβούρι»

Για άλλη μια φορά ο Δήμος Πύργου στέκεται αρωγός στις ανάγκες δομών και συλλόγων και με την πολύτιμη συνδρομή του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης βοηθά ενεργά στην κάλυψη των αναγκών, όπου υπάρχουν.
Έτσι, ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, πρόσφερε από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στον Διευθυντή κ. Ανδρέα Καρατζά για τις λειτουργικές ανάγκες της υπηρεσίας. Ο κ. Καρατζάς ευχαρίστησε θερμά τον κ. Αντωνακόπουλο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τον εξοπλισμό υλικοτεχνικού υλικού που θα βοηθήσει στην καλύτερη διεκπεραίωση των θεμάτων της.
Αμέσως μετά στο γραφείο του δημάρχου Πύργου βρέθηκε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Οικιστών «Αστέρια-Καβούρι» Δημήτρης Τζουανόπουλος για να παραλάβει επίσης έναν πλήρως εξοπλισμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή για τις ανάγκες του Συλλόγου. Παρόντες ήταν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου Δημάρχου και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Καραστέργιος και η κ. Φλώρα Παπαγιαννάκη που ευχήθηκαν με τη σειρά τους στον κ. Τζουανόπουλο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός ήταν μια προσφορά του ιδιοκτήτη και διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Befon, Γιάννη Μπότσα – η οποία δραστηριοποιείται με υποκατάστημα ενέργειας στον Πύργο. Ο κ. Μπότσας, ένας δραστήριος και επιτυχημένος επιχειρηματίας με καταγωγή από την Αχλαδινή, έχει αναπτύξει αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Πύργου, χάρη και στην πολύχρονη φιλία του με τον κ. Καραστέργιο και συμβάλει με κάθε δυνατότητα όπου χρειαστεί.
Μάλιστα πρόσφατα είχε δωρίσει στον Δήμο Πύργου πέντε αναπηρικά αμαξίδια τα οποία παραδόθηκαν στη διοίκηση του Νοσοκομείου Πύργου για τις ανάγκες του.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα