Προωθείται η επέκταση βιολογικού καθαρισμού Στρουσίου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ είχε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στρουσίου Κώστας Χριστόπουλος  με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Ανδρέα Μίγκου. Ο πρόεδρος  εξέθεσε τα προβλήματα του χωριού στον Δήμαρχο και ζήτησε την αμέριστη συμπαράσταση του για να λυθούν τα πιο βασικά από αυτά.

Ο Δήμαρχος  δήλωσε ότι θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα ανάπλασης στην πλατεία του χωριού, που ήταν χρόνιο αίτημα των κατοίκων. Τα προβλήματα σ’ αυτήν δημιουργήθηκαν από την μεγάλη βλάστηση. Επίσης θα παρασχεθεί από τον Δήμο, αφού ζητήθηκε από τον πρόεδρο, ο απαραίτητος εξοπλισμός για την σωστή λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου.

Θα γίνει σύντομα συντήρηση των αγροτικών δρόμων, όταν επιτρέψει και ο καιρός για την διευκόλυνση των αγροτικών εργασιών και την καλύτερη πρόσβαση των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον πρόεδρο για το έργο επέκτασης  του βιολογικού καθαρισμού και στο Στρούσι παρουσίασε τη σχετική μελέτη που είναι ώριμη, επικαιροποιημένη, θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής  και θα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Η μελέτη είναι  έτοιμη για να ενταχθεί σύντομα σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

 

Πηγή: Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα