Πρόεδρος ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης: Μαζί με την Ιερή Φλόγα ταξιδεύουν σε όλο το κόσμο οι αξίες των Ελλήνων και τα Ολυμπιακά ιδεώδη

Kalimarmaro 7Την ευχή να ταξιδέψουν μαζί με την Ιερή Φλόγα σε όλο τον κόσμο οι ελληνικές αξίες και τα Ολυμπιακά Ιδεώδη εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, ο οποίος συμμετείχε στη τελετή αφής στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η Ιερή Φλόγα παραδόθηκε από την ΕΟΕ στην οργανωτική Επιτροπή «Ρίο 2016» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι και για πρώτη φορά στη Βραζιλία και στη Νότια Αμερική.

Με την τελετή αυτή ολοκληρώνεται και επίσημα το επταήμερο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελλάδα και η λαμπαδηδρομία θα συνεχιστεί στη Βραζιλία ως και τις 5 Αυγούστου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλου, του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου, του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Π. Κουρουμπλή, του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, του Υφυπουργού Εξωτερικών Δ. Μάρδα, του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, του Δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη, του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας, Ε. Κότζα,  του Δημάρχου Μαραθώνα Η. Ψινάκη και πλήθους εκπροσώπων της Κεντρικής Διοίκησης  και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα