Η ποδοσφαιρική ομάδα Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Η ποδοσφαιρική ομάδα Αστυνομικών της Λάρνακας επισκέφθηκε το Βελεστίνο την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 συνοδευόμενη από εκπροσώπους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ν. Μαγνησίας και της Ένωσης Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα ποδοσφαίρου συμμετείχε σε τουρνουά ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη στο γήπεδο του Καμπανιακού και στα πλαίσια της διαμονής τους ξεναγήθηκαν στο Ν. Μαγνησίας και συγκεκριμένα στο Βόλο, στο Πήλιο και στο Βελεστίνο.

Επισκέφθηκαν τον Ι.Ν Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου τους υποδέχθηκε ο Αρχιερατικός, π. Αθανάσιος Τράικος, κατόπιν την πλατεία στο Ρολόι και ακολούθως γευμάτισαν με το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκα Δημήτριο και τον πατέρα Αθανάσιο στον Πεζόδρομο του Βελεστίνου. Μαζί τους παρευρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Μαγνησίας, Ταξίαρχος, κ. Τόλιας Ιωάννης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ν. Μαγνησίας, Αστυν. Διευθυντής, κ. Μαρκογιαννάκης Βασίλειος και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου, κ. Καρκάλης Στέφανος.

Ο κ. Νασίκας, τόνισε «Σας καλωσορίζουμε στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, ένα Δήμο ποικιλόμορφο που αποτελεί τη γενέτειρα του εθνομάρτυρα, Ρήγα Βελεστινλή. Ενδιαφέρουσες οι πρωτοβουλίες σας για επαφή, γνωριμία και συνεργασία με συναδέλφους σας τόσο στην περιοχή μας αλλά και γενικότερα στις υπόλοιπες πόλεις. Θα ήθελα να σας αναφέρω ότι ο σύντροφος του Ρήγα, Ιωάννης Καρατζάς καταγόταν από την Κύπρο, και είναι διπλή χαρά να σας φιλοξενούμε στον τόπο μας».

Ο Δήμαρχος δώρισε στην αντιπροσωπεία της Κύπρου και της Θεσσαλονίκης βιβλία σχετικά με την περιοχή, τη ζωή και το έργο του Ρήγα Βελεστινλή και αντίστοιχα ο υπεύθυνος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου πρόσφερε αναμνηστικά στης πόλης του.

Πηγή Δήμος Ρήγα Φεραίου Website 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα