Πλήθος μικρών αθλητών στους Αγώνες Στίβου- Ρήγεια 2019

Πλήθος μικρών αθλητών στους Αγώνες Στίβου- Ρήγεια 2019 κατέκλυσαν το δημοτικό στάδιο Βελεστίνου την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το
Γυμναστικό Σύλλογο Βελεστίνου. Συμμετείχαν αθλητικά σωματεία από Βόλο, Βελεστίνο, Αλμυρό και Λαμία.

Οι συμμετοχές των μικρών αθλητών ξεπέρασαν τις 650. Πρόκειται για μία αθλητική διοργάνωση που αποτελεί θεσμό για το Δήμο και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο με τις συμμετοχές συνεχώς να αυξάνονται.

Πλήθος μικρών αθλητών στους Αγώνες Στίβου- Ρήγεια 2019

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας, κ. Γιώργος Κίτσιος, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας, ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Νίκος Πρίντζος, ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Μαργαρίτης Μπαρτζάλης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου, κ. Γιώργος Παπατόλιας, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου, κ. Χρήστος Κολοκοτρώνης, εκπρόσωποι συλλόγων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Δ. Νασίκας, Γ. Κίτσιος, Ν. Πρίντζος και Γ. Παπατόλιας.

Ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Νίκος Πρίντζος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους. Παράλληλα τόνισε: «Οι αγώνες στίβου – Ρήγεια, έχουν γίνει θεσμός πλέον για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και αποτελούν ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε στις πρώτες προτεραιότητές μας τον αθλητισμό και τον ενισχύουμε με ποικίλες εκδηλώσεις. Ο Δήμος μας γίνεται πόλος έλξης νεαρών αθλητών/τριών από τη Μαγνησία, αλλά και από άλλους Δήμους της χώρας, με αποτέλεσμα οι αγώνες να καθίστανται μια μεγάλη συνδιοργάνωση Δήμου, Περιφέρειας και Γ. Σ. Βελεστίνου».

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα