Περιοδεία στον Δήμο Βόλβης του Διευθυντή του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού

Η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα και των επικεφαλής του πρωθυπουργικού Γραφείου Μακεδονίας Μιχάλη Μπεκίρη και Γιάννη Παπαγεωργίου

Τον Δήμο Βόλβης επισκέφθηκε πρόσφατα ο Διευθυντής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μιχάλης Μπεκίρης, συνοδευόμενος από τον Συντονιστή του Γραφείου Γιάννη Παπαγεωργίου.
Ο Δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας τους υποδέχθηκε στο Δημαρχείο στον Σταυρό και στη συνάντηση που ακολούθησε, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Βόλβης Νίκου Νικολόπουλου, συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν στον Δήμο Βόλβης.
Στο επίκεντρο της συνάντησης, που αποτελεί συνέχεια των συχνών επαφών τις οποίες έχει ο δήμαρχος Βόλβης με το Γραφείο Μακεδονίας του Πρωθυπουργού, τέθηκαν τα επόμενα βήματα για την τουριστική ανάπτυξη του δήμου Βόλβης. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι το επόμενο «στοίχημα» για τον τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή θα είναι η ανάδειξη της λίμνης Βόλβης, με τον κ. Λιάμα να αναφέρεται στην αναγκαιότητα δημιουργίας ενός master plan οικοτουριστικής ανάπτυξης.
Η αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου και το άνοιγμα στο κοινό ενός σημαντικού ιστορικού τοπόσημου όπως είναι το Κάστρο της Ρεντίνας, αποτελούν δυο ακόμα σημαντικά στάδια στην προσέλκυση περισσότερων Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.
Η ενίσχυση του τουρισμού, πρόκειται να επιτευχθεί και με την αύξηση των δρομολογίων συγκοινωνίας από και προς τον Δήμο Βόλβης, ζήτημα το οποίο έχει τεθεί προς εξέταση από τον ΟΣΕΘ.
Επίσης, τέθηκε το ζήτημα της προσθήκης δυο ασθενοφόρων ΕΚΑΒ που θα εδρεύουν σε Σταυρό και Ασπροβάλτα ώστε να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικότερα τυχόν περιστατικά στα πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα του Στρυμονικού.
Ο Διευθυντής και ο Συντονιστής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού, ξεναγήθηκαν από τον κ. Λιάμα στο παραλιακό μέτωπο και τη λίμνη Βόλβη.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα