Παρουσίαση του Έργου “Virtual and Mobile Museum of Biodiversity” / “Εικονικό και Κινητό Μουσείο Βιοποικιλότητας”

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:00, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παρουσίαση του Έργου “Virtual and Mobile Museum of Biodiversity” / “Εικονικό και Κινητό Μουσείο Βιοποικιλότητας” του Προγράμματος Συνεργασίας «Ιnterreg V – A Ελλάδα – Βουλγαρία» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη νομού Καβάλας.

Το έργο “Virtual and Mobile Museum of Biodiversity” / “Εικονικό και Κινητό Μουσείο Βιοποικιλότητας” υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας «Ιnterreg V – A Ελλάδα – Βουλγαρία» της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 το οποίο συγχρηματοδοτείται κατά 85% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 15% από εθνικούς πόρους των κρατών που συμμετέχουν σε αυτό.

Στο σχήμα συμμετείχαν εταίροι από τις δύο χώρες. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΡΕΣΝΑΣ (Επικεφαλής Εταίρος) – Βουλγαρία, το STUDENT MEDIA WORLD ASSOCIATION (SMWA) – Βουλγαρία, ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ – Ελλάδα και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Δ.Ε.Π.ΑΝ.) – Ελλάδα.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Παγγαίου και το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ) και συμμετείχαν τοπικοί φορείς και δημότες οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα των δράσεων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου.

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα