Παράταση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πιλοτικό πρόγραμμα προώθησης οικιακής κομποστοποίησης Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοινώνει την παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πιλοτικό πρόγραμμα προώθησης οικιακής κομποστοποίησης μέχρι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης είναι:

1. Ύπαρξη κήπου για την τοποθέτηση του κομποστοποιητή σε χώμα.

2. Η οικία να βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Πλατανιά

Όσοι δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις συμμετοχής, θα υποβάλουν Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για ένταξη στο Πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης, καθώς και για την αποδοχή των όρων της παραλαβής του κομποστοποιητή και του συναφούς εξοπλισμού.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dimos@platanias.gr ή με υποβολή γενικής αίτησης κατόπιν σύνδεσης μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Πλατανιά https://egov.crowdapps.net/platanias/. Στην περίπτωση αυτή η Υπεύθυνη Δήλωση θα κατατεθεί στο Δήμο κατά την παραλαβή του κάδου.

Όσοι δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, θα μπορούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα έγγραφα από τα γραφεία πρωτοκόλλου του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αιτήσεις και Υπεύθυνες Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 .

Οι κάδοι κομποστοποίησης θα διατεθούν δωρεάν και οι εθελοντές του προγράμματος θα είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της καλής κατάστασης και ορθής λειτουργίας αυτών. Η παραλαβή θα πραγματοποιείται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται την ιστοσελίδα του Δήμου https://www.platanias.gr/pilotiko-programma-proothisis-oikiakis-kompostopoiisis-dimoy-platania/ όπου έχουν αναρτηθεί οδηγίες συναρμολόγησης, χρήσεως και ενημερωτικό υλικό

The post Παράταση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πιλοτικό πρόγραμμα προώθησης οικιακής κομποστοποίησης Δήμου Πλατανιά appeared first on Δήμος Πλατανιά – Platanias Municipality.

Πηγή Δήμος Πλατανιάς Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα