2ο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού ΣΑΠΕΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

2o ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 09.00

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Συνεδριακό κέντρο Δήμου Μαρώνειας – Σαπών. Οδηγίες – Έναρξη παιχνιδιού.

Κανονισμοί και όροι συμμετοχής

Άρθρο 1. – Τί είναι το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού.

Είναι καρναβαλική διοργάνωση.. Ένα παιγνίδι για μεγάλα παιδιά και μια ευκαιρία να ξανανιώσουμε ξεχασμένα συναισθήματα και μια αθωότητα που μας έχει λείψει. Μια ευκαιρία να μάθουμε κάτι από την ιστορία της πόλης μας…

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην πόλη των Σαπών, αναδεικνύει ιστορικά στοιχεία της περιοχής και όχι μόνο. Ένα παιχνίδι γρίφων, δοκιμασιών, εξυπνάδας, ταχύτητας, φωνητικού ταλέντου, καλλιτεχνικών ικανοτήτων, τύχης και πολλά άλλα ίσως…!!!..!!! Η παραπλάνηση, η μυστικότητα, η απόκρυψη, η ρουφιανιά, η ίντριγκα, η δολοπλοκία, η εξάσκηση σώματος και πνεύματος, η κατασκοπία είναι τα απαραίτητα συστατικά ενός Κυνηγιού κρυμμένου Θησαυρού. Make war not sex, οφθαλμός αντί οφθαλμού, less is more, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Ξεχάστε την ευγενή άμιλλα, σπέρνουμε τη διχόνοια και τη μισαλλοδοξία.

Άρθρο 2 .- Όροι συμμετοχής

– Συγκροτήστε την δική σας ομάδα (από 5 έως 8 άτομα).

– Ένας από τους όρους είναι το συνολικό βάρος των ατόμων που την αποτελούν να μην υπερβαίνει τα 1126,78 κιλά, σε κανονικές συνθήκες πίεσης, θερμοκρασίας και υγρασίας (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Θα σας ζυγίσουμε).

– Δώστε ένα όνομα στην ομάδα σας ( βρείτε κάτι πρωτότυπο και αποφύγετε το όνομα της πεθεράς σας…)

– Στο παιχνίδι μπορούν να πάρουν μέρος άτομα ηλικίας 13 ετών έως 113…!!! Ένας από αυτούς ορίζεται και δηλώνεται αρχηγός της ομάδας και θα έχει στενές επαφές τρίτου τύπου με την οργανωτική επιτροπή για κάθε θησαυροκυνηγοθέμα που θα προκύψει…

– Οι μετακινήσεις των ομάδων, για λόγους ισότητας και δικαιοσύνης, θα γίνονται με τα πόδια ή με ποδήλατο. Στο παιχνίδι πιθανόν να πάρουν μέρος και παιδιά μικρής ηλικίας. Άλλωστε σκεφτείτε ότι η πεζοπορία, το τρέξιμο και η ποδηλασία είναι άσκηση και σας κάνει καλό…!!! Επίσης, δεν θα σας χρεώσουμε γι αυτήν την άσκηση που θα σας παρέχουμε..!!!!! (Ο Μεγάλος Αδελφός είναι πανταχού παρών).

– Οι ομάδες που θα καταστρέψουν οποιοδήποτε στοιχείο για να εμποδίσουν τις υπόλοιπες ομάδες να συνεχίσουν το παιχνίδι, αποκλείονται αμέσως.

(Μη σας παραξενέψει το ZEPELIN στον ουρανό)

– Η οργανωτική επιτροπή είναι αρμόδια για επίλυση κάθε ένστασης ή διαφωνίας που μπορεί να προκύψει.

(Εσωτερική διαφωνία της επιτροπής θα λύνεται με την μέθοδο πέτρα-ψαλίδι-χαρτί)…

– Απαραίτητα (καλά μην το δένετε και κόμπο!!!) σύνεργα: Ρούχα εκστρατείας, μολύβι και χαρτί, καλαμάρι, τάβλι, σταυρόλεξα, SUDOKU, σουγιάδες, φακούς, ανοιχτήρι για κρασί, φελλούς και πεταχτάρια, απόχη, φωτογραφικές μηχανές, μέτρο κοπτικής – ραπτικής, κράνος, ζώνη, μπαλάσκες, φτυάρια, laptop, λουλάκι για τα ασπρόρουχα, γραμματόσημα με λεπτά της δραχμής, στολή υποβρύχιας κατάδυσης, σφεντόνα, καρβουνάκια, λιβάνι με άρωμα τριαντάφυλλο, λαμπάδα ίσαμε το μπόι σας, ταμπέλα διαστάσεων 70χ50 εκατοστά όπου θα γράψετε το όνομα και το έμβλημα της ομάδας σας, καρφωμένη σε κοντάρι Χαλέπας πεύκης, 250 γραμμάρια ζαμπόν ωμοπλάτη, ανθότυρο κατά βούληση, 4 αυγά από αλανιάρα κότα (χωρίς την κότα και please μη μας τα πετάξετε!!!), ελιές θρούμπες και ότι άλλο προαιρείστε.

Απ όλα τα παραπάνω αυτό που σίγουρα θα χρειαστείτε είναι η ταμπέλα διαστάσεων 70χ50 εκατοστά πάνω στην οποία θα είναι γραμμένο το όνομα της ομάδας σας.. Μην ξεχάσετε να την κάνετε γιατί θα σας κοστίσει 10 ολόκληρους πόντους…

Για τα υπόλοιπα όρκο δεν παίρνουμε ότι θα τα χρειαστείτε.. Εσείς αποφασίζετε…

Άρθρο 3. – Τρόπος συμμετοχής

Για αρχή συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και δώστε την ή στείλτε την στο ορισμένο μέλος της Οργανωτική Επιτροπής… Καλό είναι αυτό να γίνει μέχρι την Τετάρτη 6/3, γιατί αν το κάνετε αργότερα θα μας κάνετε τη ζωή δύσκολη…

Άρθρο 3 και 1/4 Πρόταση της Οργανωτικής

Επειδή απόκριες είναι, δεν θέλουμε να σας βλέπουμε με τα καθημερινά σας… Μασκαρευτείτε..!

Για κάθε μασκαρά στην ομάδα σας παίρνετε πέντε πόντους..!!!

Άρθρο 4. – Πως θα διεξαχθεί το κυνήγι

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Ημέρα διεξαγωγής του κυνηγιού το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 και ώρα έναρξης 9.00 το πρωί, στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου από το αρχηγείο της Οργανωτικής. Εκεί θα δοθούν στις ομάδες οδηγίες για το παιχνίδι και θα λυθούν τυχόν απορίες.

– Στη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να επιλυθούν γρίφοι και δοκιμασίες. Για κάθε γρίφο που (αποδεδειγμένα και σωστά…!!) λύνετε, η ομάδας σας παίρνει 10 πόντους…!!

– Σταθμοί σε αυτό το ταξίδι είναι άλλοτε οι σπαζοκεφαλιές, οι γρίφοι σε μορφή rebus, σταυρόλεξου, ερωτήσεων, φωτογραφίας, βίντεο, cd, ιστοσελίδας, οι συνετές αποφάσεις, οι δεξιότητες, η ευστροφία, η ταχύτητα και άλλοτε οι γρίφοι .. γρίφοι….

– Γρίφος στη διάλεκτο του Κρυμμένου Θησαυρού σημαίνει μια σειρά από οδηγίες ή βοηθήματα ή κείμενα μέσω των οποίων η ομάδα προσπαθεί να βρει απαντήσεις, να βρει αντικείμενα, να οδηγηθεί στα σωστά σημεία και να πάρει την απαραίτητη σφραγίδα επίλυσης του γρίφου ή κάποιο άλλο αποδεικτικό…

– Θα υπάρχουν γρίφοι που θα του πάρετε αρχικά και άλλοι που (ίσως) θα τους πάρετε καθ οδόν…!! Θα έχουμε μεταξύ μας (ομάδες και οργανωτική επιτροπή, συχνά πυκνά ραντεβού σε συγκεκριμένο μέρος και ώρες…!! Γι αυτό διαβάστε καλά οοοοολο το φυλλάδιο και προσέξτε να είστε συνεπείς στα ραντεβού μας..!!

– Οι λύσεις των γρίφων θ αποδεικνύονται ΜΟΝΟ με φωτογραφία. Για κάθε γρίφο, η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να στείλει μία ΜΟΝΟ φωτογραφία (σύμφωνα πάντα με αυτό που ζητάει ο γρίφος) μέσω Viber, από τα τηλέφωνα που θα δηλωθούν στην κάθε ομάδα στην δήλωση συμμετοχής, προς το νούμερο του τηλεφώνου που θα σας δώσουμε πριν την έναρξη. Επαναλαμβάνουμε: ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΡΙΦΟ..!!!! Σε περίπτωση πολλών φωτογραφιών από μία ομάδα για έναν γρίφο, η οργανωτική επιτροπή θα λαμβάνει υπόψιν της μόνο την πρώτη φωτογραφία..!

– Αυτό σημαίνει ότι η κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα τηλέφωνο με δεδομένα ιντερνετ για την αποστολή της φωτογραφίας, σίγουρα θα βρειτε δωρεάν WiFi αν κάνετε τη βόλτα σας στις Σάπες….

– Θα πρέπει επίσης να ανταπεξέλθουν στις δραστηριότητες που έχουν οριστεί από την Οργανωτική Επιτροπή…

– Ραντεβού ονομάζουμε την συνάντηση ενός παίκτη ή όλων των παικτών από κάθε ομάδα με την Οργανωτική Επιτροπή προκειμένου οι παίκτες κάπου να διαγωνιστούν, κάτι να κάνουν, κάτι να μαγειρέψουν, κάτι τέλος πάντων ……….!!! (ένας Θεός ξέρει και ίσως η Οργανωτική…)

Η μη προσέλευση μιας ομάδας σε κάποιο ραντεβού σημαίνει αυτόματα μείον 30 βαθμούς για την ομάδα…

– Κάθε δραστηριότητα, γρίφος, κουίζ κι οτιδήποτε άλλο ζητηθεί από τους παίκτες των ομάδων βαθμολογείται..

Σκοπός λοιπόν των ομάδων είναι να μαζέψουν όσους περισσότερους πόντους μπορούν..

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ..!!!!!

– Το παιχνίδι θα τελειώσει στις 16.00…!!

– Εννοείται ότι κερδίζει η ομάδα με τους περισσότερους πόντους…!!! Σε περίπτωση ισοβαθμίας κερδίζει η ομάδα που έστειλε νωρίτερα τις λύσεις των γρίφων…!!! (ο χρόνος είναι … χρήμα..!!)

– Το 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού μπορεί να αναβληθεί ΜΟΝΟ αν επικρατούν στις Σάπες ακραία καιρικά φαινόμενα κατά την ώρα έναρξης του παιχνιδιού (σεισμοί, λοιμοί, καταποντισμοί, τυφώνες και εκρήξεις ηφαιστείων δε λογίζονται ως ακραία καιρικά φαινόμενα)..

Άρθρο 5. – Έπαθλα

1η Ομάδα : Πρώτα πρώτα ΔΟΞΑ..!!! Δεύτερον ΦΗΜΗ..! Τρίτον ΈΞΟΔΟ στο champions league…!!! ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΝ 500 ΕΥΡΩ….!!!!!!!!!!!! (καλοφάγωτα…!!!)

2η Ομάδα : Την αγάπη μας..!! Κι όχι μόνο..!!

Μία δωροεπιταγή από τουριστικό γραφείο, αξίας 300 ευρώ για να οργανώσετε μαζί με την ομάδα σας μία εκδρομή.! (Ξέρουμε…!! Δεν σας φτάνουν…!! Θα συμμετέχετε κι εσείς λίγο έως πολύ..!! Άλλο Λοζάνη.. άλλο Κοζάνη..!!)

3η Ομάδα: Τον θαυμασμό μας..!! Κι όχι μόνο..!

Ένα γεύμα στις Σάπες για την ομάδα σας, αξίας 150 ευρώ..!! (αν είναι παραπάνω, θα βάλετε και κάτι από την τσέπη σας…!!)

Οι λοιπές ομάδες ό,τι και οι δύο προηγούμενες. Την εμπειρία και τη χαρά του παιχνιδιού…! Κι ότι του χρόνου θα είστε πιο υποψιασμένοι βρεεεε….!!!

Λοιπές χρήσιμες πληροφορίες:

– Κράτα ότι σου δίνουν, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί (αν σας δώσουν..! και κρατάς και την πόλη σου καθαρή)

– Σπεύδε Βραδέως

– Βλέπε, άκου, ρώτα

– Ο καλός ο κυνηγός αρχίζει το κυνήγι από ΤΩΡΑ

– Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλα παλικάρια

– Μάζευε κι ας είν και ρώγες

– Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να βρεθεί ο γρίφος

– Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το ρουφιάνο ουδείς

– Ο καλός ο κυνηγός ξέρει κι άλλο μονοπάτι

-Τα φαινόμενα απατούν αλλά οι πρώτες σκέψεις είναι οι καλύτερες

– Για να φτάσεις, πρέπει να ξεκινήσεις

– Να θυμάσαι όλα τα παραπάνω

Καλή Επιτυχία

(και βρίστε μας από μέσα, όχι φωναχτά)

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ..!!!!!

ü ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝΤΑΜΠΕΛΑ ΣΑΣ..!

ü ΠΑΙΞΤΕ ΜΕΤΑΜΦΙΑΣΜΕΝΟΙ..!! ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ..! ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ..!

ü ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ VIBER ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΙΦΩΝ..!!

ü ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ..!!

ü ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ..!!

 

Πηγή Δήμος Μαρωνείας Σαπών Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα