Ολοκληρώθηκε Η Ανακαίνιση Των Χώρων Στέγασης Του ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου, των αρμόδιων Αντιδημάρχων καθώς και κυρίως των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου, επισπεύθηκε η όλη διαδικασία και ολοκληρώθηκε προσφάτως η κτιριακή ανακαίνιση των χώρων στέγασης του ΚΕΠ Νέας  Χαλκηδόνας καθώς και η ψηφιακή και μηχανολογική του αναβάθμιση ύστερα από επιχορήγηση που χορήγησε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε όλους τους Δήμους της χώρας τον Οκτώβριο 2022 με κεφάλαια αντληθέντα από το Ταμείο Ανάκαμψης και Σταθερότητας στα πλαίσια υλοποίησης του έργου “KEΠ rebranding”.

Στις 3.06.2024 θα ξεκινήσει η β΄ φάση του έργου της αναβάθμισης των Κ.Ε.Π. του Δήμου μας με τις εργασίες κτιριακής ανακαίνισης και ψηφιακής αναβάθμισης του Κ.Ε.Π. Νέας Φιλαδέλφειας το οποίο θα κλείσει για ορισμένο χρονικό διάστημα και το προσωπικό του θα μεταφερθεί και θα εργάζεται, συστεγαζόμενο, στους χώρους του Κ.Ε.Π. Νέας Χαλκηδόνας.

“Τα Κ.Ε.Π. του Δήμου μας, μια από τις πιο αγαπητές διαχρονικά από το κοινό δημόσιες Υπηρεσίες, εισέρχονται σε μια νέα εποχή, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ψηφιακής μεταρρύθμισης του κράτους, πρωτοπορώντας στις σύγχρονες μεθόδους εξυπηρέτησης των πολιτών με τρόπο φιλικό, άμεσο, γρήγορο και με μεγάλη εγγύτητα προς τις ανάγκες τους”, σημείωσε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου ο οποίος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν με τις προσπάθειές τους στην επιτυχημένη, καλαίσθητη και αξιόπιστη λειτουργικά ανακαίνιση του Κ.Ε.Π. Νέας Χαλκηδόνας.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα