Ολική Ανακατασκευή Με Τοποθέτηση Νέου Ασφαλτοτάπητα, Καθώς Και Κατασκευή Τεχνικών Έργων Στην Οδό Που Συνδέει Την Π.Ε.Ο. Με Το Αγ.Γεώργιο Δρακιανών Στον Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά ολοκλήρωσε τις προηγούμενες μέρες την ολική ανακατασκευή με τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα, καθώς και κατασκευή τεχνικών έργων της οδού που συνδέει την Π.Ε.Ο. με το Αγ.Γεώργιο Δρακιανών στον Πλατανιά.
Παράλληλα κατασκευάσθηκαν τεχνικά έργα αντιστήριξης των πρανών, καθώς και απορροής των ομβρίων.
Η παραπάνω οδός είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές στη θεομηνία που έπληξε όλο το Δήμο το έτος 2019.
Ο Δήμος με ίδια μέσα είχε προβεί σε προσωρινή αποκατάσταση της παραπάνω οδού και μετά την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών, πραγματοποίησε τα τεχνική έργα με ιδίους πόρους, η δε ασφαλτόστρωση της οδού μήκους περίπου 3.500 μέτρων, πραγματοποιήθηκε από τον ΑΔΜΗΕ, στο πλαίσιο των αντισταθμιστικών ωφελημάτων που διεκδίκησε και πέτυχε ο Δήμος, λόγω της μεγάλης όχλησης από τις εργασίες για την τοποθέτηση του καλωδίου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

The post Ολική Ανακατασκευή Με Τοποθέτηση Νέου Ασφαλτοτάπητα, Καθώς Και Κατασκευή Τεχνικών Έργων Στην Οδό Που Συνδέει Την Π.Ε.Ο. Με Το Αγ.Γεώργιο Δρακιανών Στον Πλατανιά appeared first on Δήμος Πλατανιά – Platanias Municipality.

Πηγή Δήμος Πλατανιάς Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα