Οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με δράσεις και καλεσμένους συγγραφείς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στις 2 Απριλίου, οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων γιορτάζουν και φέτος δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν σπουδαίους συγγραφείς παιδικών βιβλίων.

Καλεσμένοι είναι οι συγγραφείς Ελένη ΜπετεινάκηΓιώργος Γρηγοράκης, Μαργαρίτα Αυγουστιανάκη σε ένα  πολυήμερο εορταστικό, αφιερωμένο στην Παιδική Λογοτεχνία που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των Βιβλιοθηκών του Δήμου, σε σχολεία και στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Οι δράσεις του Δήμου Χανίων γίνονται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τη Διεύθυνση Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, το 9ο Δημοτικό Σχολείο και το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Χανίων.

Οι εκδηλώσεις αναλυτικά:

  • Σάββατο 30 Μαρτίου 2024ώρα 11:00 π.μ.

Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου Χανίων: η πολυτάλαντη  συγγραφέας, εκπαιδευτικός, παρουσιάστρια Ελένη Μπετεινάκη έρχεται από το Ηράκλειο με τις φανταστικές κούκλες της, που ζωντανεύουν για τους μικρούς μας φίλους – Ηλικία παιδιών  5+

  • Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 (πρωί)

Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου Χανίων: η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Μαργαρίτα Αυγουστιανάκη, μέσα από ένα ξεχωριστό …«μαγείρεμα παραμυθιών» θα μιλήσει για την «Αγάπη» στους μαθητές, στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου.

  • Τρίτη 2 Απριλίου 2024,  ώρα 10:00 π.μ.

Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου Χανίων & Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Σούδας: ο συγγραφέας και εκπαιδευτικός Γιώργος Γρηγοράκης παρασύρει τα παιδιά σε φανταστικούς κόσμους.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα