ΟΑΕΔ: αιτήσεις για προσλήψεις 10.000 ανέργων ηλικίας 18-29 ετών

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στο oaed.gr για το πρόγραμμα επιδότησης επιχειρήσεων του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη και απασχόληση 10.000 ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών, με έμφαση στους πτυχιούχους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα.

Ειδικότερα εκδόθηκε από τον ΟΑΕΔ η προκήρυξη του προγράμματος και καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να υποβάλλουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις 28/06/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης 10.000 ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών, με έμφαση στους πτυχιούχους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα. Από τις 10.000 θέσεις, οι 6.000 αφορούν αποκλειστικά πτυχιούχους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο) και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα.

προκήρυξη

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα