Αναβάθμιση και ενίσχυση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Καστοριά ζήτησε ο Γ. Κορεντσίδης 

Αναβάθμιση και ενίσχυση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Καστοριά ζήτησε ο Γιάννης Κορεντσίδης 

Τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Άγγελο Συρίγο υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε ο κ. Υφυπουργός με την ακαδημαϊκή κοινότητα στην Καστοριά, όπου έκανε και σχετικές δηλώσεις.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, αφού ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Καστοριάς, επικεντρώθηκε στα ζητήματα αρμοδιότητας του συγκεκριμένου Υφυπουργείου, ζητώντας από τον κ. Συρίγο, όχι μόνο να παραμείνουν “ζωντανά” και ισχυρά τα υπάρχοντα πανεπιστημιακά τμήματα, αλλά την περαιτέρω αναβάθμιση και ενίσχυση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Καστοριά και τη στήριξη που πρέπει να δείξει η πολιτεία στην περιοχή μας, στον τομέα της εκπαίδευσης γενικότερα.

Η συνάντηση στο Δημαρχείο Καστοριάς έγινε με την παρουσία του Βουλευτή Καστοριάς, κ. Ζήση Τζηκαλάγια, του Προέδρου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης, Καθηγητή Περικλή Μήτκα, του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Καθηγητή Θεόδωρου Θεοδουλίδη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, κ. Κίμωνα Μηταλίδη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Πέτρου Δοκόπουλου.

The post Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Δήμαρχο Καστοριάς appeared first on Δήμος Καστοριάς.

Πηγή Δήμος Καστοριάς Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα