Ο Β. Κουτσιώρης στην Επιτροπή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ

Μέλος στην Επιτροπή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ) ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Σύμβουλος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Χρηματοδοτήσεων Δήμου Βριλησσίων Βασίλης Κουτσιώρης, ο οποίος είναι Γενικός Διευθυντής του Δικτύου Πόλεων ΔΕΠΑΝ.

Στους στόχους του Οργάνου είναι μεταξύ άλλων η ανάπτυξη και υλοποίηση στρατηγικών και πρωτοβουλιών που προωθούν τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών μέσων στις λειτουργίες των δήμων για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και την ενίσχυση της αποδοτικότητας.

Έμφαση δίνει σε θέματα όπως η ψηφιακή μεταρρύθμιση, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η διαφάνεια και η εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω ψηφιακών υπηρεσιών.

Σημαντικό επίσης ρόλο έχει η παροχή εκπαίδευσης και υποστήριξης στα στελέχη των δήμων για την καλύτερη αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων και τεχνολογιών καθώς και η συνεργασία με άλλους φορείς για την ανάπτυξη και προώθηση καινοτόμων λύσεων.

Η Επιτροπή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ αποτελεί βασικό μοχλό στη ψηφιακή μετάβασης των δήμων της Ελλάδα, βοηθώντας τους να προσαρμοστούν στις ανάγκες και να αντιμετωπίσουν προκλήσεις μέσω της τεχνολογίας.

Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Δήμαρχος Λάρισας Αθανάσιος Μαμάκος.

Περισσότερα εδώ: ΚΕΔΕ

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα