Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης καταδικάζει απερίφραστα τη βίαιη επίθεση εναντίον του Δημάρχου Περάματος Ι. Λαγουδάκη

Με αφορμή τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε χθες 8/8/2016 ο Δήμαρχος Περάματος Ιωάννης Λαγουδάκης,  κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης δήλωσε ότι «οι αιρετοί Πρώτου Βαθμού ούτε εκφοβίζονται ούτε εκβιάζονται».

«Σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση καταδικάζει απερίφραστα τη βίαιη επίθεση κατά του Δημάρχου όπως επίσης και τις ζημιές που προκλήθηκαν σε υποδομές του δήμου».

Όπως υπογράμμισε ο Γ. Πατούλης «τέτοιου είδους πρακτικές, όχι μόνο δεν μας πτοούν, αλλά αντιθέτως μας δυναμώνουν. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενωμένη σαν μία γροθιά αντιστέκεται με σθένος απέναντι σε όλους εκείνους που επιχειρούν με τη βία να επιβάλλουν τις θέσεις τους. Η απάντηση μας απέναντι στον παραλογισμό και την τυφλή βία είναι η ενότητα και η ομοψυχία. Καλούμε, τόσο τη δικαιοσύνη, όσο και την πολιτεία, να λάβουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που δε θα επιτρέψουν στο μέλλον να επαναληφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα».

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Περάματος δεν είναι η πρώτη φορά που ομάδες νεαρών προκαλούν καταστροφές σε υποδομές της πόλης. Λίγες μέρες πριν, καθώς πραγματοποιούνταν πολιτιστικές εκδηλώσεις των φορέων της πόλης στον ίδιο χώρο, εκλάπει εξοπλισμός από το Θέατρο, ενώ παράλληλα γράφτηκαν χυδαία συνθήματα στους τοίχους.

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα