Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

Σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας, έγινε η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου     του Δήμου Αποκορώνου, για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής.
Μετά την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών για το νέο έτος ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Κουκιανάκης και οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων και της αντιπολίτευσης             κ.κ. Κουκλινός Ανδρέας, Γύπαρης Κωνσταντίνος και Μελισσάκης Νικήτας τόνισαν την ανάγκη σύμπνοιας, ενότητας και συνεργασίας για το καλό του Δήμου και την ανάπτυξη του τόπου και δήλωσαν ότι θα εργαστούν για το σκοπό αυτό.
Μετά την διεξαγωγή της ειδικής ψηφοφορίας εξελέγησαν ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, πρώην αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Μουσουράκης, κτηνίατρος, ως Πρόεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου, ο κ. Πέτρος Μπενάκης ως αντιπρόεδρος και ο κ. Σταύρος Ψαρουδάκης ως γραμματέας αυτού.
Μέλη της Δημοτικής Επιτροπής εκτός του Δημάρχου που θα είναι Πρόεδρος αυτής, εξελέγησαν, από την πλειοψηφία οι κ. Ιωάννης Αποστολάκης, Βλαχάκης Πέτρος, Καυκαλά -Παλιουδάκη Αργυρώ και Παϊζης Νικήτας και από την μειοψηφία οι κ. Κουκλινός Ανδρέας και Κωνσταντίνος Γύπαρης.
Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν, από την πλειοψηφία οι κ. Γυπαράκης Γεώργιος, Κουκουράκης Ιωάννης και Πιπεράκης Ευάγγελος και από την μειοψηφία οι κ. Ορφανουδάκη Αθηνά, Βοτζάκης Παύλος και Μελισσάκης Νικήτας.
Στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα αποφασισθεί και η συμμετοχή στην Δημοτική Επιτροπή, χωρίς δικαίωμα ψήφου, μέλους από την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα