Ο Δήμος Βοΐου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νέων

Ο Δήμος Βοΐου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νέων, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Το έργο “Η Ευρώπη ενεργοποιείται τοπικά” έχει ξεκινήσει να υλοποιείται και αν είσαι νέος 18-30 ετών από τον Δήμο Βοΐου, τότε σε ψάχνουμε!
Τι είναι το έργο “Η Ευρώπη ενεργοποιείται τοπικά”; «Το έργο “Η Ευρώπη ενεργοποιείται τοπικά” υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος BUILD, με φορέα υλοποίησης την GO Alive και εταίρο την (ΑμΚΕ) Ίασις. Το BUILD συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή ‘Ενωση, μέσω του προγράμματος Citizens, Equality, Rights and Values (CERV), το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ.»
Ποιος είναι ο σκοπός του;
Ο σκοπός – αντικείμενο του έργου είναι η ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και της κατανόησης των αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την τοπική νεολαία στη Βόρεια Ελλάδα (Δήμος Κοζάνης, Βοΐου, Κατερίνης, Πέλλας & Νεάπολης/ Συκεών) με την ενεργή συμμετοχή και συνεργασία πολιτών και οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών. Απώτερος στόχος είναι η σύσταση και εκπαίδευση ενός περιφερειακού συμβουλίου νέων.
Συμπερασματικά, το έργο στοχεύει να δημιουργήσει μια πιο ενημερωμένη, ευαισθητοποιημένη και συνειδητοποιημένη κοινωνία στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία θα ενσωματώνει τις αξίες και τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην καθημερινή της ζωή.
Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και η αίτηση συμμετοχής εδώ: https://forms.gle/8WQLW2qp2xLatt5D7
Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές έως την Κυριακή 21 Απριλίου 2024.
«Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA) ή του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο EACEA δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις εκφραζόμενες απόψεις».
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα