Ο Δήμος Δέλτα βραβεύει τους αριστούχους μαθητές και τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Ο Δήμος Δέλτα, θέλοντας να επιβραβεύσει ηθικά την προσπάθεια των αριστούχων και την επιτυχία των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2016 – 2017, διοργανώνει ειδική τιμητική εκδήλωση το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018.

Η εκδήλωση για τους μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Δέλτα θα πραγματοποιηθεί στο νέο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος» του Α-ΤΕΙ/Θ (είσοδος από την κεντρική πύλη) στη Σίνδο ως εξής:

  • στις 6.30 μ.μ. βράβευση των μαθητών Γυμνασίων
  • στις 7.45 μ.μ. βράβευση των μαθητών Λυκείων και των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τόσο στους αριστούχους όσο και στους επιτυχόντες θα απονεμηθεί έπαινος και θα δοθεί ως δώρο ένα βιβλίο ελληνικής λογοτεχνίας.

«Κάθε φορά που διοργανώνουμε αυτή τη γιορτή, αντιλαμβανόμαστε ότι ο Δήμος μας είναι ένα πλούσιο φυτώριο ταλαντούχων παιδιών και παιδιών που εργάζονται συστηματικά για το μέλλον τους και το μέλλον του τόπου μας, αξιοποιώντας και επενδύοντας στη γνώση και την αριστεία. Αυτή την αντίληψη τιμούμε, αυτά τα παιδιά που μοχθούν για ένα καλύτερο αύριο. Αναγνωρίζουμε την αξία της προσπάθειάς τους, αλλά ταυτόχρονα υπολογίζουμε στη μόρφωσή τους. Είναι μια γιορτή πάνω από όλα για τα νέα παιδιά, αλλά και για τους γονείς και για τους εκπαιδευτικούς και τους καλώ όλους να δώσουν το παρών», υπογραμμίζει στο κάλεσμά του ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Θ. Φωτόπουλος.

Πηγή: Δήμος Δέλτα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα