Ο Δήμος Δελφών ενισχύει τον εξοπλισμό του Χ.Υ.Τ.Α. Άμφισσας

Αθ. Αδαμάκος: «Μέριμνα για τις καθημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες»
Ο Δήμος Δελφών ενισχύει ακόμα περισσότερο τον εξοπλισμό τού Χ.Υ.Τ.Α. Άμφισσας, καθώς υπεγράφη η σύμβαση και σύντομα θα αποκτήσει έναν νέο, σύγχρονο φορτωτή, με πολλαπλές λειτουργίες και χρήσεις.
Πιο συγκεκριμένα, υπεγράφη η σύμβαση για την «Προμήθεια κινητού εξοπλισμού διαχείρισης στερεών αποβλήτων Νομού Φωκίδας», κόστους 68.076 ευρώ, ποσό το οποίο είναι εγγεγραμμένο στον προϋπολογισμό του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.
Ο αρθρωτού τύπου φορτωτής θα χρησιμοποιηθεί για τις καθημερινές εργασίες στο Χ.Υ.Τ.Α. Άμφισσας, καλύπτοντας ανάγκες φόρτωσης μεγάλων ποσοτήτων, εκτελώντας μεταξύ άλλων:
• Τροφοδοσία του τεμαχιστή πρασίνων και οργανικών
• Διάστρωση του μίγματος σε σειράδια
• Μεταφορές παλετών, λειτουργώντας και ως περονοφόρο όχημα
• Φόρτωση χώματος σε φορτηγό όχημα για τις ανάγκες χωματοκάλυψης του Χ.Υ.Τ.Α.
Επίσης, το μηχάνημα θα μπορεί να φέρει πρόσθετη εξάρτηση φορείου περονών. Να σημειωθεί επίσης ότι στο αντικείμενο της σύμβασης που υπεγράφη περιλαμβάνεται η και εκπαίδευση χειριστών και συντηρητών του.
Ο Αντιδήμαρχος της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, κ. Αθανάσιος Αδαμάκος, σε δήλωσή του ευχαριστεί όλους όσοι εργάστηκαν κατά το παρελθόν, ώστε ο Χ.Υ.Τ.Α. Άμφισσας να φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο λειτουργίας, παρέχοντας σημαντικές υπηρεσίες για την περιοχή, καθώς και ιδιαίτερα το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Δελφών για την εν λόγω προμήθεια. Επίσης, τονίζει τη σημασία που έχει η συνεχής μέριμνα του Δήμου ώστε να εκσυγχρονίζει το Χ.Υ.Τ.Α., αλλά και να παίρνει αποφάσεις προλαμβάνοντας μελλοντικές του ανάγκες.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα