Ο Δήμαρχος Πάρου, Μ. Κωβαίος, υποδέχτηκε πρόσφατα στο γραφείο του τον Υφ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γ. Παππά

Με μεγάλη χαρά, ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, υποδέχτηκε πρόσφατα στο γραφείο του τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Παππά. Από τον νέο Υπουργό, με τον οποίο -όπως σημείωσε- γνωρίζονται από παλιά και είναι φίλος του νησιού, ζήτησε τη βοήθειά του, ώστε να προχωρήσουν άμεσα και αποτελεσματικά τα μεγάλα θέματα της Πάρου, που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του.
Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τόνισε ότι, από κοινού με τον Υπουργό, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τους Γενικούς Γραμματείς Ναυτιλίας και Λιμένων, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, έχουν μελετήσει τα θέματα του νησιού και έχουν διαπιστώσει ότι γίνεται τεράστια προσπάθεια.
Ο ίδιος δεσμεύθηκε για τα δύο κορυφαία ζητήματα ότι:
– θα πιέσει να προχωρήσει γρήγορα το master plan για τον κεντρικό λιμένα,
– έχει ολοκληρωθεί το χωροταξικό στη Νάουσα, είναι εγκεκριμένο με θετική εισήγηση από το Υπουργείο και απομένουν διαδικαστικά ζητήματα για να πάει στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Πολλά γίνονται και ακόμη περισσότερα θα γίνουν στην Πάρο», απάντησε ο κ. Παππάς όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον Δήμαρχο Πάρου, Μάρκο Κωβαίο.
Τέλος, ο κ. Παππάς ευχήθηκε στον Δήμαρχο Πάρου καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογικές διαδικασίες.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα