Ο Αη Βασίλης μοίρασε δώρα και χαμόγελα στην Ξυλαγανή

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν καθόλη τη διάρκειά της, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε την Πέμπτη 13/12/2018 ο Δήμος Μαρώνειας Σαπών σε συνεργασία με συλλογικούς φορείς της Ξυλαγανής, ήταν πραγματικά μοναδική .

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Αη Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, η Φιλαρμονική του Δήμου έπαιξε εορταστικές μελωδίες, οι χορωδίες του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής και του Νηπιαγωγείου τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια ενώ το χορευτικό του σχολείου απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και έδωσε ευχές σε όλους.

Ξεχωριστή νότα το BAZZAR του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής ενώ οι λουκουμάδες ,τα σαντουιτς και το ζεστό κρασί που πρόσφεραν τα μέλη της νέας δυναμικής εθελοντικής ομάδας της Ξυλαγανής ολοκλήρωσαν την όμορφη εικόνα. Φυσικά ο μάγος Ρότζερ και οι βοηθοί του έκλεισαν την υπέροχη βραδιά.

Εκεί και οι Αντιδήμαρχοι Πέτρος Δουδουλακάκης και Δαγλή Φικρέτ, οι τ Αντιδήμαρχοι Χρήστος Μεραχτσάκης και Κικη Πατσάρα, ο Προεδρος της ΤΚ Πέτρος Πουλαράκης και φυσικά πολύ πολύ κόσμος. Και του χρόνου!

1

 

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

16

17

18

Πηγή Δήμος Μαρωνείας Σαπών Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα