Νέα επιχορήγηση 50.000 ευρώ στο νοσοκομείο από το Δήμο Δράμας, 40.000 ευρώ για επιδότηση ενοικίου επικουρικών ιατρών

«Η προστασία της υγείας των Δραμινών πολιτών είναι για την Δημοτική μας αρχή, πρώτη προτεραιότητα», τονίζει ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος αναφερόμενος σε δράσεις στον τομέα της Υγείας από τον Δήμο.

Και προσθέτει: «Στο πλαίσιο αυτό κατά την περίοδο της πανδημίας ενισχύσαμε κατ΄ επανάληψη το Νοσοκομείο Δράμας και το ΕΚΑΒ, για την αγορά  ιατροφαρμακευτικού υλικού σε συνεργασία με την Διοίκηση.

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ενισχύσαμε με έκτακτη επιχορήγηση 50.000 Ευρώ   το Νοσοκομείο Δράμας για αγορά PCR τεστ.

Επίσης διπλασιάσαμε από είκοσι σε σαράντα χιλιάδες Ευρώ το ποσό για την επιδότηση ενοικίου των επικουρικών ιατρών που έρχονται στη Δράμα.

Υπενθυμίζουμε ότι  ο Δήμος και η δημοτική μας αρχή,  από το 2016 επιδοτεί μέρος του ενοικίου των επικουρικών ιατρών του Νοσοκομείου Δράμας, προκειμένου να κάνει τη θέση περισσότερο ελκυστική.

Ο Δήμος Δράμας είναι από τους ελάχιστους στην Ελλάδα, που προχώρησαν σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, καθώς το Νοσοκομείο Δράμας, αντιμετωπίζει ελλείψεις θέσεων επικουρικών ιατρών σε διάφορες ειδικότητες».

Καταλήγοντας υπογράμμισε: «Με έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες με σχέδιο και όραμα  αναδεικνύουμε το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου μας. Θεωρούμε την πρόνοια, την υγεία και την κοινωνική προστασία δημόσια αγαθά που οφείλουμε να προσφέρουμε στους πολίτες».

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα