Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο κ. Ραγκούσης για αξιοκρατία και φαυλότητα

Ο κ. Ραγκούσης αντί να μιλά για φαύλους και μαυρογυαλούρους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, καλό θα ήταν να κάνει την αυτοκριτική του.

 

Να απολογηθεί καταρχήν για το ρόλο και τις ευθύνες του στην κατάρρευση της χώρας, γιατί φαίνεται ότι ξεχνά πως υπήρξε κορυφαίο πολιτικό στέλεχος σε ένα φαύλο και κομματοκρατούμενο πολιτικό σύστημα, που στήριζε όλα τα προηγούμενα χρόνια την ύπαρξη του στον εξωτερικό δανεισμό της χώρας και τις πελατειακές σχέσεις.

 

Να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες, γιατί συμμετείχε σε μια Κυβέρνηση που παρέδωσε τη χώρα στα μνημόνια.

 

Να ζητήσει συγγνώμη από τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού γιατί νομοθέτησε με πρόχειρο, αποσπασματικό και βιαστικό τρόπο ένα νέο μοντέλο οργάνωσης της Αυτοδιοίκησης, τον Καλλικράτη, χωρίς να έχει εξασφαλίσει εκ των προτέρων τους πόρους για να στηριχθούν οι Δήμοι σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

 

Ας μην μιλά ο κ. Ραγκούσης για αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη, γιατί έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του στο έγκλημα που συντελέστηκε τα προηγούμενα χρόνια στην Πατρίδα μας. Είναι κι αυτός υπεύθυνος για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν σήμερα εκατομμύρια συμπολίτες μας.

 

Η Αυτοδιοίκηση δεν χρειάζεται άλλους Ραγκούσηδες, γιατί τους πληρώσαμε και τους πληρώνουμε ακόμη πολύ ακριβά.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα