Μεταμορφώνεται το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κοιλάδας, σε εξέλιξη οι παρεμβάσεις από τον Δήμο Σερρών

Αλλάζει όψη το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο(ΔΑΚ) της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων με μία σειρά από παρεμβάσεις, που έχει σε εξέλιξη ο Δήμος Σερρών.

«Το Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας αναβαθμίζεται και αποκτά τις απαραίτητες πιστοποιημένες εγκαταστάσεις για την ασφαλή άθληση όλων των συμπολιτών μας, την εξυπηρέτηση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών και βέβαια τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης ο οποίος επισκέφθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Γιάννη Γάτσιο για την εξέλιξη των έργων στο ΔΑΚ.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Σερρών:

-Αρχίζει το επόμενο διάστημα το έργο της τοποθέτησης του νέου διεθνών προδιαγραφών παρκέ 1.070 τμ και των δύο νέων αναδιπλούμενων μπασκετών, έργο συνολικού προϋπολογισμού 138.000 ευρώ με χρηματοδότηση από τον Φιλόδημο ΙΙ. Η σύμβαση με τον ανάδοχο υπογράφηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2021 και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού.

– Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση εννέα νέων κλιματιστικών, συνολικής απόδοσης 450.000btu, προϋπολογισμού 30.000 ευρώ. Ήδη έχουν τοποθετηθεί τα επτά κλιματιστικά δίνοντας λύση στα προβλήματα θέρμανσης.

– Τοποθετήθηκε νέος φωτισμός Led, που πληροί τις προδιαγραφές για ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη αγώνων Α1 κατηγορίας.

– Ανακαινίστηκε πλήρως η Αίθουσα Βαρών.

– Βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή τουαλετών ΑμεΑ και άλλων μικροπαρεμβάσεων, που είναι αναγκαίες για τη σωστή λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Επιπλέον, ολοκληρώθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση των υποδομών στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβριο του 2019 εξασφαλίστηκε η λειτουργία των προβολέων στα εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ δίνοντας τη δυνατότητα άθλησης και τις βραδινές ώρες.

Επίσης, δημιουργήθηκαν δύο θέσεις στάθμευσης για ΑμεΑ, εγκαταστάθηκε έξυπνος σταθμός εξυπηρέτησης ποδηλάτων, τοποθετήθηκε νέα φωτεινή επιγραφή στην εξωτερική όψη του Κλειστού Γυμναστηρίου και υλοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και εξωραϊσμού στον περιβάλλοντα χώρο.

«Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, ώστε να καταστούν σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές», κατέληξε ο κ.Χρυσάφης.

Πηγή: Δήμος Σερρών 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα