Μετά από αίτημα της ΚΕΔΕ συνεδριάζει τη Δευτέρα η Διαρκής Επιτροπή Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προσφυγικών Ροών με θέμα: Χωροθέτηση και λειτουργία των κέντρων μετεγκατάστασης προσφύγων

Συνεδριάζει τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου και ώρα 2 το μεσημέρι η κοινή Διαρκής Επιτροπή Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προσφυγικών Ροών, που συστάθηκε με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη.

 

Η Επιτροπή συνέρχεται μετά από αίτημα της ΚΕΔΕ προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της χωροθέτησης και λειτουργίας των κέντρων μετεγκατάστασης προσφύγων, στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Ακαδημίας 65 &Γενναδίου 8, 3ος όροφος).

 

Η συνεδρίαση θα γίνει παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη και του γενικού γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλη Παπαδόπουλου.

 

Σημειώνεται ότι στη Διαρκή  Επιτροπή Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προσφυγικών Ροών εκ μέρους της Αυτοδιοίκησης συμμετέχουν εκτός του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, οι δήμαρχοι Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, Παιονίας,  Χρήστος Γκουντενούδης, Κω, Γιώργος  Κυρίτσης, Ρόδου και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, Φώτης Χατζηδιάκος καθώς και εκπρόσωπος της ΕΕΤΑΑ.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα