Mε υψηλές παρουσίες στη Δράμα η έναρξη του 45ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις την τρέχουσα περίοδο για την Δράμα.
Ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Μια εβδομάδα ξεχωριστή και με μεγάλες επιτυχίες για την πόλη μας.
– Είχαμε την πανηγυρική έναρξη του 45ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, με υψηλές παρουσίες στην πόλη μας. Το Φεστιβάλ με νέα οπτική ταυτότητα, ανανεωμένο σε εικόνα και περιεχόμενο, ατενίζει την επόμενη μέρα με νέο πρόσωπο και νέα διάθεση.
– Ο Υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, αναφέρθηκε στην ανάδειξη σε διεθνές οπτικοακουστικό κέντρο του πρώην «Στρατόπεδο Ανδρικάκη», με την χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού.
– Επίσης αναφέρθηκε στα 2 έργα αναβάθμισης του Δημοτικού Ωδείου και του Κινηματογράφου «Ολύμπια» που θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης με 1,5 εκατομμύρια ευρώ!!
– Κατά την επίσκεψη του πρώην Προέδρου του ΕΑΠ και Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Οδυσσέα- Ιωάννη Ζώρα, ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργίας της Σχολής Κινηματογράφου από τον Φεβρουάριο του 2023.
Το τμήμα ξεκινά την λειτουργία του και τα δια ζώσης μαθήματα θα γίνονται στη Δράμα!!

Θετικές εξελίξεις και από την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη και του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιου Κονταδάκη.
Πολύ ουσιαστική η δέσμευση του Υπουργού για πρόσθετη χρηματοδότηση των Δήμων, των Σχολικών Επιτροπών και των ΔΕΥΑ σε όλη τη χώρα, για την αντιμετώπιση του Ενεργειακού κόστους”.
Τόνισε ο Δήμαρχος κλείνοντας: “ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ συνεχίζουμε δυναμικά”.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα