Το νέο δημοτικό σχήμα της Δυτικής Αχαΐας

«Με την εμπειρία των παλαιών στελεχών, αλλά κυρίως με τις δυνάμεις των νέων ανθρώπων οι οποίοι θα επωμιστούν το σημαντικότερο βάρος για να οδηγήσουμε το Δήμο σε καλύτερες ημέρες, συνεχίζουμε το δύσκολο αλλά όμορφο ταξίδι μας στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται συνεχώς» είναι το μήνυμα του Δημάρχου Χρήστου Νικολάου για το νέο σχήμα που διαμορφώθηκε στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Σε κλίμα συναίνεσης ολοκληρώθηκαν οι Δημαιρεσίες στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Ο κ. Ηλίας Καραμπελιάς, είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος και Γραμματέας ο κ. Παναγιώτης Κουνάβης.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου αφού ευχαρίστησε τόσο τον απερχόμενο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου όσο και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Δ καθώς και τους Αντιδημάρχους για το σημαντικό τους έργο και την επίπονη προσπάθεια που κατέβαλαν στην διάρκεια της θητείας τους τόνισε :

«Με την εμπειρία των παλαιών στελεχών, αλλά κυρίως με τις δυνάμεις των νέων ανθρώπων οι οποίοι θα επωμιστούν το σημαντικότερο βάρος για να οδηγήσουμε το Δήμο σε καλύτερες ημέρες, συνεχίζουμε το δύσκολο αλλά όμορφο ταξίδι μας στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται συνεχώς» και προχώρησε στην ανακοίνωση του νέου σχήματος.

Ο κ. Χρήστος Σκάγιας, παλαιό στέλεχος και πρώην Αντιδήμαρχος Ωλενίας, προτείνεται για την προεδρία της Δ.Ε.Υ.Α. Δυμαίων.

Ο κ. Αθανάσιος Ραυτακόπουλος, παραμένει Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Δύμης, Προγραμματισμού, Τεχνικών Έργων, Ηλεκτροφωτισμού & Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Βασίλειος Γκοτσόπουλος αναλαμβάνει την Δημοτική Ενότητα Λαρίσου και την Αντιδημαρχία Διοίκησης, Οικονομίας, Εποπτείας των Κ.Ε.Π., Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αστικής & Δημοτικής Κατάστασης, Τέλεσης Πολιτικών Γάμων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας .

Ο κ. Σπυρίδων Δημόπουλος αναλαμβάνει την Δημοτική Ενότητα Ωλενίας και την Αντιδημαρχία Εμπορίου, Λαϊκών Αγορών & Καταστημάτων.

Ο κ. Γεώργιος Παλαιολόγος παραμένει Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μόβρης και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Περιβάλλοντος & Ανακύκλωσης.

Η κ. Πατρούλα Κοκκίνη παραμένει πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δυμαίων & βοηθός δημάρχου για Θέματα Πολιτισμού.

Ο κ. Ξενοφών Μπαχράς παραμένει πρόεδρος του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων και βοηθός δημάρχου σε θέματα Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Ο κ. Σπυρίδων Τραχάνης παραμένει πρόεδρος του Φο.Δ.Σ.Α. ενώ αναλαμβάνει και συντονιστικό ρόλο στην ομάδα της πλειοψηφίας.

Χρέη αναπληρωτή δημάρχου θα τελούν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. : Ραυτακόπουλος Αθανάσιος & Παλαιολόγος Γεώργιος .

Εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητα τη συνεπικουρία του δημάρχου σε θέματα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου ορίζεται ο κ. Ορδίτης Αλέξιος.

Εντεταλμένη σύμβουλος με αρμοδιότητα τη συνεπικουρία του δημάρχου σε θέματα Τουρισμού του Δήμου ορίζεται η κ. Παναγιωτοπούλου Πηνελόπη.

Εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητα τη συνεπικουρία του δημάρχου σε θέματα Τεχνικών Έργων & Εθελοντισμού του Δήμου ορίζεται ο κ. Ράθωσης Παναγιώτης.

Εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητα τη συνεπικουρία του δημάρχου σε θέματα Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) του Δήμου ορίζεται ο κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος.

Εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητα τη συνεπικουρία του δημάρχου σε θέματα Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου ορίζεται ο κ. Παναγιώτης Μυλωνάς.

Εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητα τη συνεπικουρία του δημάρχου σε θέματα Αλιείας –Υλοτομίας & Πρασίνου του Δήμου ορίζεται ο κ. Άγγελος Διακάτος.

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου και ώρα 09:00 θα συνεδριάσει η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου.

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα