Γιορτάστηκε η Κοίμηση του Αγίου Παϊσίου στον Ωρωπό

Με θρησκευτική λαμπρότητα τελέστηκε, χθες, 11 Ιουλίου ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, για την γιορτή της Κοίμησης του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη, στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Παϊσίου και Κωνσταντίνου και Ελένης, στον οικισμό Αγίου Κωνσταντίνου των Νέων Παλατίων.
Κατά τον Μέγα Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. κ Κύριλλος και πλειάδα ιερέων των ενοριών της περιοχής μας.
Ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς εικόνας του Αγίου Παϊσίου από το Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο, στους γύρω δρόμους του οικισμού.
Παρέστησαν ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Στέργιος Γκικάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Τζεβελέκος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Δημήτρης Κιούσσης, καθώς και πλήθος κόσμου.
Μετά τον πέρας του Εσπερινού ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα, στον ανακαινισμένο προαύλιο χώρο του Ναού, που ανακατασκευάστηκε με την συνδρομή του Δήμου Ωρωπού, σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπή, όπου ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θ. Ρούσσης, ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. κ.. Κύριλλος και οι ιερείς είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για εκκλησιαστικά θέματα που αφορούν τις ενορίες του Δήμου Ωρωπού.

 

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα