Με «πυρετώδεις» ρυθμούς συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χανίων

Με «πυρετώδεις» ρυθμούς πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο οδικό δίκτυο του Δήμου Χανίων, με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου, στο πλαίσιο της μεγάλης εργολαβίας που «τρέχει» σε 60 χιλιόμετρα δρόμων.

Ήδη οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και προχωρούν σε τμήματα του οδικού δικτύου στις περιοχές των Περιβολίων, στα Ποτιστήρια, τον Μαρμαρά, στο Βαρύπετρο, την Αγιά κα.

Το έργο, ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου Χανίων, περιλαμβάνει εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό δημοτικό οδικό δίκτυο, στις περιαστικές περιοχές του Δήμου, κυρίως σε αγροτικό δίκτυο, συνολικού μήκους που ξεπερνά τα 60 χλμ. δρόμων.

Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, πρόκειται για τη μεγαλύτερη σύμβαση ασφαλτικών έργων που έχει υπογραφεί ποτέ στον Δήμο Χανίων και «ενσωματώνεται σε συνολική αλλαγή του πολιτικού σχεδιασμού, που επικεντρώνεται σε μεγάλες και μαζικές παρεμβάσεις και όχι μικρές και μεμονωμένες κατά τόπους επιδιορθώσει. Θέλουμε δρόμους ασφαλείς, λειτουργικούς και εκεί επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στον Δήμο Χανίων», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Σημανδηράκης.

Οι εργασίες, οι οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στις Δημοτικές Ενότητες του Ακρωτηρίου και των Κεραμειών, με την ολοκλήρωσή τους στη Δ.Ε. Θερίσου, θα συνεχιστούν και σε Σούδα & Ελ. Βενιζέλο.

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα