Με παρέμβαση του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλή, η ταλαιπωρία των μαθητών του 4ου Λυκείου, που είχαν εγκλωβιστεί στα Χανιά λόγω της απεργίας, είχε αίσιο τέλος

Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου της ΚΕΔΕ στον κ. Κουρουμπλή

Ο  Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου   Γιώργος Πατούλης με επιστολή του προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, του εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες, για την άμεση ανταπόκρισή στο αίτημά του να μεταφερθούν οι μαθητές του 4ου Λυκείου Αμαρουσίου και οι 3 συνοδοί τους  με αεροπορική πτήση στην Αθήνα από τα Χανιά, όπου βρισκόταν  για 5ήμερη σχολική εκδρομή και οι οποίοι λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των ναυτεργατών αδυνατούσαν να επιστρέψουν.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ  σε επικοινωνία που είχε με τον κ. Υπουργό του μετέφερε την αγωνία των οικογενειών των 44 μαθητών, καθώς είχε δοθεί  και νέα παράταση στην απεργία της ΠΝΟ.

Η ταλαιπωρία των μαθητών και των συνοδών τους αλλά και η αγωνία των οικογενειών τους είχε αίσιο τέλος, καθώς με παρέμβαση του κ. Κουρουμπλή δόθηκε λύση στο πρόβλημα και σήμερα μαθητές και συνοδοί επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Επίσης, ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή για την ευαισθησία του αλλά και την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα να μεταφερθούν οι περίπου 1500 μαθητές που είχαν εγκλωβιστεί στην Κρήτη, με την εξασφάλιση δωρεάν  αεροπορικών πτήσεων, μετά από συνεννόηση με τα συναρμόδια Υπουργεία.

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της επιστολής.
 

 

 

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα