Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, ο 2ος Ημιμαραθώνιος Oropos Seaside Race 2017, στην κεντρική παραλιακή οδό του Δήμου Ωρωπού.
Αθρόα ήταν η συμμετοχή των αθλητών, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πάνω από 1.500 ήταν οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Οι αθλητές δήλωναν συμμετοχή στους αγώνες μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς ευνοούσαν οι καλές καιρικές συνθήκες.
Η διοργάνωση ήταν άρτια και ανταποκρίθηκε, πλήρως, στις ανάγκες ενός τόσο σημαντικού, για την περιοχή, αθλητικού γεγονότος. Σε αυτό συνέβαλαν οι άνθρωποι της ΕΤΑΔΩ και της ΚΕΔΩ του Δήμου Ωρωπού, οι οποίοι από νωρίς το πρωί ήταν σε ετοιμότητα, ώστε να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στην αυξημένη προσέλευση των αθλητών.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ο κόσμος κατέκλυσε το παραλιακό μέτωπο του Δήμου μας, συμμετέχοντας σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού, που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά. Πολλοί ήταν οι επισκέπτες, που συνόδευαν τους νεαρούς αγωνιζόμενους, καθώς η συμμετοχή των μικρών μας φίλων ήταν πολύ μεγάλη.
Φέτος για πρώτη φορά, διοργανώθηκε αγώνας για ΑΜΕΑ, τιμώντας τους συνανθρώπους μας με ειδικές ικανότητες. Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης απένειμε στους μετέχοντες αθλητές το βραβείο συμμετοχής, αναγνωρίζοντας τη θέλησή τους για ζωή και συμμετοχή στα δρώμενα του τόπου.
Στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού βρέθηκε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωρωπού. Πολλοί εκ των μελών του μετείχαν ως εθελοντές στην διοργάνωση, ενώ κάποιοι άλλοι έλαβαν μέρος και στον αγώνα.
Η μεγάλη συμμετοχή των αθλητών αλλά και η δυναμική ανταπόκριση των συμπολιτών μας, δείχνει ότι ο Ημιμαραθώνιος Oropos Seaside Race τείνει να γίνει θεσμός για το Δήμο μας. Η καταπληκτική διαδρομή, η άρτια οργάνωση, η ανταπόκριση των ανθρώπων που ανέλαβαν την εξαιρετική αυτή διοργάνωση αλλά και η θέληση των πολιτών να συνδράμουν στην οργάνωση των αγώνων, είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν ώστε οι αγώνες αυτοί να καταξιωθούν και να γίνουν πανελλήνιας εμβέλειας, γεγονός που θα αποτελέσει διαφήμιση για το Δήμο μας.
Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν αρωγοί, ώστε οι αγώνες να στεφθούν από πλήρη επιτυχία. Κυρίως όμως ευχαριστεί τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους, οι οποίοι ήταν η ψυχή των αγώνων.
Επίσης, τους δημότες για την συμμετοχή τους και την κατανόηση που επέδειξαν, για την προσωρινή ταλαιπωρία από την διακοπή της κυκλοφορίας, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου.Το ραντεβού ανανεώνεται για το 3ο Oropos Seaside Race 2018, τον επόμενο Οκτώβριο, στον Δήμο Ωρωπού.

 

Περισσότερα Δήμος Ωρωπού Facebook 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα