Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου με τίτλο Α΄ Βοήθειες και Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του παλιού Γυμνασίου Καναλίων και χώρος Πολιτισμού Αθανάσιος Γκαβαρδίνας.
Ο κ Ηλιόπουλος κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τόσο των αθλητών όσο και των κατοίκων του χωριού . Έγινε βιωματική εκπαίδευση της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και απαντήθηκαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις α βοήθειες
Ευχαριστούμε τα μέλη των συλλόγων πολιτιστικό Σύλλογο «Ήταυρος» και τον αθλητικό σύλλογο «Απόλλων» Καναλίων καθώς και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας για την φιλοξενία και τον Απόστολο Καραδήμο για την συνεργασία της διοργάνωσης.
Ο εξωτερικός απινιδωτής έχει παραδοθεί από το Δήμο στη τοπική Κοινότητα και σύντομα θα τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο του χωριού.
Στι 27 Φεβρουαρίου θα γίνει ανάλογη εκπαίδευση και στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και σίγουρα η δράση θα επαναληφθεί ώστε να εκπαιδευτούν όσο γίνεται περισσότεροι!!
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα