Με επιτυχία ο εθελοντικός καθαρισμός στο Φαράγγι Δικτάμου Περισσότερα από 150 κιλά απορριμμάτων συγκέντρωσαν εθελοντές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/05/2022, ο εθελοντικός καθαρισμός στο Φαράγγι του Δικτάμου που πραγματοποιήθηκε από τον  Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατωχωρίου «Αγ. Γεώργιος», και τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων.

Δεκάδες εθελοντές, ανάμεσα τους και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας και Πρασίνου, Μιχάλης Τσουπάκης συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Κατωχωρίου και με το σύνθημα «Όλοι μαζί για το Φαράγγι Δικτάμου», συμμετείχαν στις εργασίες καθαρισμού του φαραγγιού.

Στόχος της δράσης, κατά την οποία μάλιστα συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 150 κιλά απορριμμάτων (πλαστικά, ελαστικά, μεταλλικά αντικείμενα, κ.α.) είναι η προστασία και  η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του φαραγγιού.

Ο κ. Τσουπάκης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εθελοντές που συμμετείχαν αλλά και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατωχωρίου για τη  φιλοξενία, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και ευγνώμονες που και φέτος οι εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Χανίων και βρεθήκαμε όλοι μαζί εδώ, προσπαθώντας να προστατεύσουμε τον φυσικό πλούτο του τόπου μας».

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα