Με επιτυχία η πεζοπορική διαδρομή στον Βατόλακκο της Δ.Ε Μουσούρων, από τον Δήμο Πλατανιά.

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συνεχίζεται η δράση “Περπατάμε γνωρίζοντας τον τόπο μας”, που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.
Την Κυριακή 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η 5η διαδρομή στον Βατόλακκο της Δ.Ε Μουσούρων, σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βατολάκκου. Με σημείο συνάντησης την κεντρική πλατεία, οι δεκάδες πεζοπόροι επισκέφτηκαν το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού με την πλούσια λαογραφική συλλογή της οικογένειας Δερμιτζάκη, όπου ξεναγήθηκαν από τον ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια, ακολουθώντας το μονοπάτι κατά μήκος του Βαλσαμιώτη ποταμού, μια διαδρομή σηματοδοτημένη και ενταγμένη στο δίκτυο μονοπατιών του Δήμου Πλατανιά, έφτασαν στο Φράγμα και στη συνέχεια στην κορυφογραμμή , με θέα τον κάμπο του Βατόλακκου και του Αλικιανού.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής αυτής, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού από τον κ. Δερμιτζάκη, ενώ κατά την ολοκλήρωση της ξενάγησης υπήρξε φιλοξενία από τον Αντιδήμαρχο της ΔΕ Μουσούρων κ. Στέλιο Δημητρογιαννάκη και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Χρόνη Μαυρογένη.
Τέλος ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Πολυχρόνης Σημαντηράκης και συντονιστής της δράσης, ευχαριστείσαι το Τοπικό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Κισσάμου, που καλύπτει πάντα υγειονομικά την δράση.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα