Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χανίων

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος στο οδικό δίκτυο του Δήμου Χανίων, με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου, στο πλαίσιο της μεγάλης εργολαβίας που «τρέχει» αυτήν την περίοδο.

Το έργο, ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου Χανίων, περιλαμβάνει εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό δημοτικό οδικό δίκτυο, στις περιαστικές περιοχές του Δήμου, συνολικού μήκους άνω των 60 χλμ..

Η αρχή έγινε τον Μάιο του 2022, από τη Δημοτική Ενότητα Ακρωτηρίου ενώ προ ημερών, ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις και σε τμήματα του οδικού δικτύου, σε όλες τις τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Κεραμιών.

Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, πρόκειται για τη μεγαλύτερη σύμβαση ασφαλτικών έργων που έχει υπογραφεί ποτέ στον Δήμο Χανίων και «ενσωματώνεται σε συνολική αλλαγή του πολιτικού σχεδιασμού, που επικεντρώνεται σε μεγάλες και μαζικές παρεμβάσεις και όχι μικρές και μεμονωμένες κατά τόπους επιδιορθώσει».

Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα στις υπόλοιπες περιαστικές περιοχές, στις Δ.Ε. Σούδας, Θερίσου και Ελ. Βενιζέλου.

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα