Let’s do it Greece 2019 – Δήμος Δράμας

 

Ο δήμος Δράμας σε συνεργασία με την Οργανωτική Ομάδα Εθελοντών της Πανελλαδικής Εκστρατείας «Let’s do it Greece» καλεί όλους τους εθελοντές της πόλης μας να συμμετάσχουν για ακόμη μια χρονιά στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση στην Ελλάδα την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Η εκστρατεία αφορά σε δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης περιοχών ανά την Ελλάδα ταυτόχρονα σε μια μέρα.

Λένε ότι οι μεγάλες αλλαγές ξεκινούν από τις μικρές, τις πιο απλές ιδέες. Ιδέες όπως μπορώ να δημιουργήσω, μπορώ να συνεισφέρω, μπορώ να γίνω κομμάτι σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό μου. Φέτος λοιπόν, με αφορμή την θεματική της »Οικογένειας» που επιλέχθηκε από την Οργανωτική Ομάδα, δημιουργήθηκαν:

– ένα Μωσαϊκό της δράσης του περασμένου Απριλίου. Ένα όμορφο παζλ ανθρώπων που αποτυπώνει τον παλμό του Let’s do it Greece σε όλη την Ελλάδα! Περιλαμβάνει φωτογραφίες από αυτές που μοιραστήκατε μαζί μας στον χάρτη δράσεων του 2018.

Δείτε εδώ το Μωσαϊκό: https://letsdoitgreece.org/overview

Το Μωσαϊκό μας υπενθυμίζει πως όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά έχουμε βάλει από ένα σπουδαίο λιθαράκι στη Μεγάλη Εικόνα της πανελλαδικής μας εκστρατείας εδώ και χρόνια!

– Ένα βιντεάκι, τηλεοπτικό σποτ, για το Let’s do it Greece 2019 που δείχνει ότι στις 7 Απριλίου, όσα χιλιόμετρα κι αν μας χωρίζουν, όλοι θα ξυπνήσουμε για τον ίδιο σκοπό!

 

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Φορείς, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Αθλητικές Οργανώσεις, ΜΚΟ ΑμεΑ, ΜΚΟ περιβάλλοντος, εθελοντές (σύλλογοι και ιδιώτες) και όσοι είναι εν δυνάμει συνδιοργανωτές της εκστρατείας «Let’s do it Greece» – “Μια Ανάσα για την Δράμα” να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Ανάπτυξης στο e-mail: gbar@dimosdramas.gr έως της 7 Μαρτίου 2019.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη Δράση :

http://www.letsdoitgreece.org/

 

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Οι Δραμινοί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα, για να καθαρίσουμε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε μία μόνο μέρα! Ο Δήμος Δράμας σε συνεργασία με φορείς και σωματεία, με εθελοντικές ομάδες και με όλους τους συμπολίτες μας, συμμετέχει ενεργά και δυναμικά ακόμη μια χρονιά στη δράση του “Let’s do it Greece!” για να αποδείξουμε ότι φροντίζουμε να έχουμε μια πόλη καθαρή και πως αγαπούμε την περιοχή μας, τον δήμο μας, τη χώρα μας. Σας καλώ να είμαστε όλοι μαζί σ’ αυτή την προσπάθεια».

Από το Γραφείο Τύπου

https://dimos-dramas.gr/lets-do-it-greece-2019/

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα