Στήριξη σεισμοπλήκτων Λέσβου από τον Δήμο Βριλησσίων

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Βριλησσίων για την ανακούφιση των πληγέντων από το σεισμό των 6,3 Ρίχτερ στη Λέσβο.

Ο δήμαρχος, Ξένος Μανιατογιάννης, επικοινώνησε αμέσως με τον δήμαρχο Μυτιλήνης Σπύρο Γαληνό και, αφού του εξέφρασε τη λύπη του για τα θύματα του σεισμού και τους τραυματίες, ενημερώθηκε για τις ζημιές αλλά και για τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στους πολίτες του νησιού.
Για την έμπρακτη υποστήριξή τους αποφασίστηκε, στο πλαίσιο της μεγάλης αυριανής συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» και είναι αφιερωμένη στο συνθέτη Ηλία Ανδριόπουλο, να συγκεντρωθούν από τους συμπολίτες μας τρόφιμα που θα διατεθούν στους δοκιμαζόμενους από το σεισμό κατοίκους της Μυτιλήνης.
Επίσης, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) του Δήμου Βριλησσίων αποφασίστηκε να διατεθεί στους σεισμόπληκτους κάθε διαθέσιμη υλική βοήθεια. Προς την κατεύθυνση αυτή, η διοίκηση του ΟΚΠΑ και προσωπικά η Πρόεδρος κα Βούλα Αρσένη είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Λέσβου κα Αντωνέλη Αναστασία, η οποία και έχει αναλάβει να καταγράψει τις ανάγκες των πληγεισών περιοχών.

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα