ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου Ρήγα Φεραίου ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ σε συνεργασία με τους ιατρούς της κλινικής ΕΛΠΙΣ με ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ το ΣΑΒΒΑΤΟ 11/11/2023 στο χώρο του ΚΑΠΗ, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας.
Πιό συγκεκριμένα:
Πραγματοποιήθηκαν 70 Εξετάσεις
• Ουρολογική εξέταση: από τον κ. Νίκα Θεοδόσιο – Ουρολόγος (Ανδρολογία)- Διευθυντής Ουρολογικού Τμήματος ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΛΠΙΣ
• Καρδιολογικός έλεγχος – screening, με τη χρήση φορητού υπερηχογράφου – καρδιογράφου. Από τον κ . Μπουκή Ε. Δημήτριο, Ειδικός Καρδιολόγος
• Γυναικολογική εξέταση: Λήψη κολπικού επιχρίσματος test pap, κατά «Παπανικολάου». Από τον κ. Φάππα Μαρίνο Ν. – Μαιευτήρας- Γυναικολόγος και τη ΜΑΙΑ του Κ.Υ Βελεστίνου, Ράνια Γκουρίτσα
• Ορθοπεδική εξέταση: από τον κ. Βαβέτση Γεώργιο Διευθυντή Ορθοπεδικού τμήματος
“Ευχαριστούμε θερμά την κλινική ΕΛΠΙΣ και το επιστημονικό της προσωπικό για την παραπάνω προσφορά στους κατοίκους των Καναλίων, για την επιστημονική και την ανθρώπινη προσέγγιση στον στο καθένα χωριστά.
Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Χαράλαμπο Γκαμάλια διοικητικό υπάλληλο της κλινικής για όλο το συντονισμό.
Επίσης του κατοίκους των Καναλίων που αγκαλιάσανε την προσπάθεια αυτή στο χώρο της πρόληψης”, αναφέρει η σχετική ανάρτηση.
Και στνεχίζει: “Η αξία της πρόληψης, δυστυχώς δεν έχει γίνει ακόμα καλά αντιληπτή από την κοινότητα, γεγονός που οδηγεί στην έξαρση νοσημάτων, που σε μεγάλο βαθμό θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν έγκαιρα.
Στις μέρες μας, πολλά νοσήματα μπορούν να προληφθούν. Οι διαγνωστικές μέθοδοι που έχουμε σήμερα στην διάθεση μας, βοηθούν σε πολλές περιπτώσεις να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε κάποια ασυμπτωματική νόσο πριν ακόμα αυτή εξελιχθεί.
Ευχαριστούμε, επίσης, για τη φιλοξενία στο χώρο του ΚΑΠΗ”.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα