ΚΕΔΕ και ΙΤΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας, παρουσιάζουν τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου τον Οδηγό Επιχειρησιακού Σχεδιασμού των Δήμων για τη Διαχείριση Κινδύνων

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γιώργος Πατούλης, και ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α., καθηγητής Μελέτιος- Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος, σας προσκαλούν στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτικής Προστασίας, τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 στην αίθουσα Αργυριάδη του ΕΚΠΑ (κεντρικό κτίριο, Πανεπιστημίου 30).

 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο Οδηγός Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για τη Διαχείριση Κινδύνων σε επίπεδο Δήμων – Στρατηγικές Δράσεις της ΚΕΔΕ σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Ο Οδηγός εκπονήθηκε από την Επιστημονική Ομάδα του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Η εισήγηση θα γίνει από τον Δρ. Ευθύμιο Λέκκα, καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων και Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού  Οργανισμού και Προστασίας.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν Εθελοντικές Ομάδες της χώρας μας για την προσφορά τους

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα