ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Οι Κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου εν όψει των Χριστουγέννων στο πλαίσιο της αλληλεγγύης καλούν ιδιώτες, επιχειρήσεις, συλλόγους και τοπικούς φορείς προκειμένου να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα (τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής περιποίησης, υγιεινής και απορρυπαντικά) ώστε να βοηθηθεί κάθε νοικοκυριό που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Οι ανάγκες που καλείται να ανταποκριθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο αυξάνονται συνεχώς ιδιαίτερα τώρα λόγω των συνεπειών που έχει προκαλέσει τόσο η πανδημία όσο και η οικονομική – κοινωνική κρίση στις ευάλωτες οικογένειες. Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε πρέπει όλοι να δείξουμε έμπρακτα την ανθρώπινη πλευρά και αλληλεγγύη μας και να στηρίξουμε όλους όσους το έχουν ανάγκη. Αντιλαμβανόμαστε πως όλοι περνάμε δύσκολα αλλά ας σκεφτούμε πως κάποιοι είναι σε πιο δυσχερή κατάσταση.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ
Υπενθυμίζουμε ότι τα παρεχόμενα είδη του Κοινωνικού Παντοπωλείου προέρχονται από δωρεές και χορηγίες και διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενους του προγράμματος, με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία και ο σεβασμός της αξιοπρέπειάς τους.
Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται στο Χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ηρώων Πολυτεχνείου 4 Βελεστίνο , καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:30 – 14:30.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα