Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενόψει των εορτών του Πάσχα

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, βασική δομή αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης,  λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια προσφέροντάς τους σταθερά, ανά μήνα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με έμφαση τα τελευταία 8 έτη στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι επιχειρήσεις, σχολεία, τοπικοί φορείς και απλοί πολίτες.

Ενόψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, καλούνται  όλοι οι φορείς, σύλλογοι, σχολεία, εταιρείες και όλοι οι δημότες  να συμβάλλουν στη συγκέντρωση βασικών αγαθών για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μπορεί να προσφερθούν: βασικά είδη διατροφής, όπως λάδι, γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζάχαρη, ντοματοπολτό, μέλι, δημητριακά, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, μπισκότα ,κονσέρβες, φρυγανιές, αλλά και απορρυπαντικά, χαρτικά και είδη προσωπικής υγιεινής. Μία μικρή ποσότητα από τον καθένα μας, μπορεί να γίνει τόνοι προϊόντων για όλους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί στον Οργανισμό Κοινωνικής Προσταστία & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων επί της Λεωφόρου Πεντέλης 62.

Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, ισχύουν τα τηλέφωνα: 210-6135611, 210 8105052 (καθημερινά 08:00 με 15:30)

Πηγή: Δήμος Βριλησσίων

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα