Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής παρέδωσε 250 κούτες με φάρμακα σε 24 Δήμους της Αττικής, για τη ενίσχυση των Κοινωνικών Φαρμακείων, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τη δράση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

photo isa 1photo isa 2

Γ. Πατούλης: «Συνεχίζουμε να δίνουμε μάχη για να στηρίξουμε τους ανήμπορους συμπολίτες μας»

 

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρέδωσε, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, 250 κούτες με φάρμακα σε 24 Δήμους της Αττικής, για την ενίσχυση των Κοινωνικών τους Φαρμακείων. Τα φάρμακα συγκεντρώθηκαν από τους εθελοντές του Ιατρείου, στο πλαίσιο της δράσης του ΣΚΑΙ «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Οι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των Κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του ΙΣΑ και παρέλαβαν το φαρμακευτικό υλικό εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους καθώς στην πλέον δύσκολη περίοδο για το σύστημα υγείας, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής μάχεται για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων και τη στήριξη των δομών υγείας.

Η παράδοση των κουτιών με το φαρμακευτικό υλικό έγινε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, ο οποίος εξήρε το έργο των εθελοντών του Ιατρείου ενώ δεσμεύθηκε ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας για την στήριξη των συνανθρώπων μας.

 

Ειδικότερα ο κ. Πατούλης ανέφερε τα εξής:

«Παραδώσαμε την «κατάθεση ψυχής» εκατοντάδων συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και προσέφεραν φάρμακα για τους αναξιοπαθούντες. Δυστυχώς οι ανασφάλιστοι εξακολουθούν πληρώνουν δυσβάστακτες συμμετοχές για τα φάρμακά τους, με αποτέλεσμα πολλοί να μην έχουν πρόσβαση στη θεραπεία τους. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, θα δώσει μάχη για να στηρίξει αυτές τις δομές της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίες αποτελούν καταφύγιο για τους συνανθρώπους μας. Σε δεύτερη φάση πρόκειται να παραδοθεί φαρμακευτικό υλικό και στους Δήμους της περιφέρειας».

 

Το φαρμακευτικό υλικό παρέλαβαν οι δήμαρχοι :Ραφήνας – Πικερμίου Β. Πιστικίδης, Παπάγου-Χολαργού Η. Αποστολόπουλος, Ασπρόπυργου Ν. Μελετίου, Μεγάρων Γ. Σταμούλης. Επίσης οι αντιδήμαρχοι : Σαρωνικού Σ. Γκίνης, Παπάγου-Χολαργού Λ. Σουράνη, Π. Φαλήρου Γ.Γουλιέλμος, Ωρωπού Δ. Βελτανιώτης, Αχαρνών Ε. Σαχσανίδη, Ελληνικού –Αργυρούπολης Ε. Στελάκη, Αιγάλεω Σ. Βασιλειάδης , Μεταμόρφωσης Ε. Χειμώνας. Ακόμη παρέστησαν εκπρόσωποι των Δήμων Δάφνης-Υμηττού, Κηφισιάς, Αγ.Αναργύρων-Καματερού, Πεντέλης, Περιστερίου, Ηρακλείου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαλανδρίου, Ηλιούπολης κ.τ.λ.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα