Ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας σε συνεργασία με το ΚΕΣΥ Χαλκιδικής και τον Σύλλογο Γονέων Γενικού Λυκείου Ν. Μουδανιών  διοργανώνει ημερίδα για τον “Επαγγελματικό Προσανατολισμό” την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 (ώρα: 17.00-20.00)  στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μουδανιών. Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ομιλητές θα είναι:

Οικονόμου Ανδρέας, Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης, Συντονιστής ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ: “Η σημασία της Δια Βίου Μάθησης και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού στις επιλογές σταδιοδρομίας”.

Κοσμίδης Ελευθέριος, Φυσικός με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική & τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό: “Γιατί δίνεις Πανελλήνιες; Τί πρέπει να διαβάσεις; Πώς θα το κάνεις σωστά;”

Δρ. κ Καραγιάννης Γεώργιος, Ηλεκτρολόγος Μηχ/κος & Μηχ/κος Η/Υ, επιστημονικά υπεύθυνος του Ιδρύματος Ορμύλιας «Παναγία η Φιλανθρωπινή»: “Ολιστική προσέγγιση επαγγελματικής πορείας μέσω των σπουδών και το βίωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού”.

Δρ Μαλούπα Ελένη, Διευθύντρια Ινστιτούτου Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός Δήμητρα: “Οι  ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας στον Αγροτοδιατροφικό τομέα”.

Τρίχα Περσεφόνη, Προϊσταμένη της Σχολής Ξεναγών Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού: “Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις του επαγγέλματος του ξεναγού”.

Πηγή Δήμος Νέας Προποντίδας Website