Ηλεκτρονική Εφαρμογή Δήλωσης Τετραγωνικών

H Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το Υπουργείο Εσωτερικών, την ΑΑΔΕ και τη ΓΓΠΣ, προκειμένου οι πολίτες να ωφεληθούν της ευεργετικής διάταξης του νόμου 4647/2019, ανέπτυξαν ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων διόρθωσης τετραγωνικών στους δήμους της χώρας.

Η πλατφόρμα έχει διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να μη χρειάζονται άλλα δικαιολογητικά και να προκύπτει αυτόματα η διαφορά ανάμεσα στα τετραγωνικά μέτρα που είναι δηλωμένα στο Ε9 και εκείνα βάσει των οποίων γίνεται η χρέωση των δημοτικών τελών.

Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζει κάθε ενδιαφερόμενος είναι οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για το taxisnet. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ και κανένα απολύτως δικαιολογητικό προκειμένου ο πολίτης να υποβάλει την αίτηση περί ανακριβούς δήλωσης τετραγωνικών στον οικείο δήμο.

Η πλατφόρμα είναι ενεργή με πραγματικά στοιχεία, για τους πολίτες όμως θα ανοίξει την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 στις 14:00 και η προθεσμία υποβολής της διόρθωσης των τετραγωνικών λήγει στις 31 Μαρτίου.

Η πλατφόρμα η οποία ήδη βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση tetragonika.govapp.gr θα είναι απλή στην χρήση της και θα απαιτούνται τέσσερα βήματα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η πλατφόρμα θα ανέβει, επίσης, μέσω μπάνερ, στα site:

-ypes.gr,

-mindigital.gr,

–kedke.gr

–gsis.gr

Ακολουθεί σχετικό βίντεο οδηγιών:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ZQ7038SyxGs&feature=emb_logo

Πηγή Δήμος Νέας Προποντίδας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα