Ανάπλαση Δυτικού θαλασσίου Μετώπου Ν. Μουδανιών

Ανάπλαση Δυτικού θαλασσίου Μετώπου Ν. Μουδανιών

Μέχρι σήμερα έπρεπε να καταθέσουν τις προσφορές τους οι ενδιαφερόμενοι για την κατασκευή του έργου “Ανάπλαση Δυτικού Θαλασσίου Μετώπου Ν. Μουδανιών”, προϋπολογισμού δημοπράτησης 247.900 €. 

Οι εργασίες, που θα γίνουν, αφορούν στην ανάπλαση τμήματος του παραλιακού μετώπου Ν. Μουδανιών από το άγαλμα των Χαμένων Πατρίδων έως το καταφύγιο τουριστικών σκαφών. Αφού καθαιρεθεί η υφιστάμενη φθαρμένη πλακόστρωση, η επιφάνεια θα επιστρωθεί με χυτό βοτσαλωτό δάπεδο και θα τοποθετηθούν νέα κράσπεδα. Επίσης, για τον επαρκή φωτισμό της περιοχής, θα τοποθετηθούν ιστοί φωτισμού από ειδικό υλικό, ώστε να αποφευχθεί η διάβρωσή τους και φωτιστικά σώματα ίδιου τύπου με τα υφιστάμενα. Τέλος,  θα πραγματοποιηθεί ανακαίνιση βαφής σε  όλους τους διαβρωμένους υφιστάμενους ιστούς, καθώς και όλες οι συναφείς τεχνικές εργασίες στην περιοχή του έργου.

“Ήταν ένα έργο απαραίτητο για να υπάρξει μία φυσική συνέχεια με την ήδη διαμορφωμένη ανατολική πλευρά. Έτσι θα δημιουργηθεί ένας ωραίος συνεχής χώρος βάδισης με επαρκή φωτισμό. Προχωράμε με σταθερά βήματα τις προσπάθειές μας για την αισθητική- κι όχι μόνο- αναβάθμιση του τόπου μας και νιώθουμε ικανοποίηση, όταν κάθε φορά ένα βήμα ολοκληρώνεται” ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Πηγή Δήμος Νέας Προποντίδας Website