Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ

Τεράστιες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 22/12 σε πολλές περιοχές του Δήμου Νικολάου Σκουφά, από την καταρρακτώδη βροχή που έπληξε την περιοχή.

Ήδη, πραγματοποιήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και καθώς διαπιστώθηκε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος είναι πολύ μεγάλα, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε ο Δήμος Νικολάου Σκουφά να κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Από τις υπερχείλισες χειμάρρων, πλημμύρισαν εκτάσεις, και χωράφια με καλλιέργειες, σημειώθηκαν καταστροφές σε οικίες και επιχειρήσεις, ενώ αρκετοί δρόμοι υπέστησαν ζημιές.

Όλος ο μηχανισμός με τα συνεργεία του Δήμου βρίσκεται επί ποδός, από τις πρώτες στιγμές που άρχισαν να εμφανίζονται τα προβλήματα.

Οι προσπάθειες, ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό οι ζημιές, συνεχίζονται χωρίς διακοπή.

Ταυτόχρονα, γίνεται καταγραφή των σημείων στα οποία εντοπίζονται αυτές, ώστε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη και συνολική εικόνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημότες μας.

Οι πολίτες που έχουν εντοπίσει ζημιές στις περιουσίες τους, καλούνται να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να γίνει καταγραφή.

Παρακαλούνται οι δημότες να επιδείξουν υπομονή, και με τη συνεργασία τους, να βοηθήσουν στο έργο των συνεργείων του Δήμου.

Σε κάθε περίπτωση, για τη δική τους ασφάλεια, παρακαλούνται να αποφεύγουν σημεία του οδικού δικτύου που έχουν υποστεί βλάβες, έως ότου γίνουν οι αναγκαίες επισκευές.

zimies 11 DEK19

 

zimies 12 DEK19

Πηγή Δήμος Νικολάου Σκουφά Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα