Ημερίδα με θέμα τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη των Υδάτων της Πίνδου»

Θανάσης Νασιακόπουλος: «ΑΡΓΗΣΑΜΕ»
Αν και πλέον γίνονται ενέργειες προς τη σωστή κατεύθυνση

Στα  τα όρια των Περιφερειών Θεσσαλίας και Ηπείρου, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με απόλυτη επιτυχία μία πολύ σημαντική ημερίδα με θέμα τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη των Υδάτων της Πίνδου».

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας συνεργάστηκαν άψογα στην από κοινού διοργάνωση της ημερίδας προκειμένου να «μεγαλώσουν τη δύναμη της φωνής όλων αυτών που αγωνιούν για την εξέλιξη των έργων που αφορούν στα νερά της Πίνδου και στον Αχελώο», όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Αθανάσιος Νασιακόπουλος. Συνέχισε μάλιστα στην ομιλία του ζητώντας άμεσα την οριστική λύση του προβλήματος. «Θα πρέπει σήμερα να αναληφθούν πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση για ένα έργο πολύτιμο για όλους τους Έλληνες. Ένα έργο που θα φέρει ριζικές αλλαγές στην αγροτική οικονομία της χώρας καθώς από αυτό θα αρδευτούν και καλλιεργηθούν πάνω από 1 εκατομμύριο στρέμματα στο Θεσσαλικό κάμπο».

Κεντρικοί ομιλητές στην ημερίδα ήταν ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, οι οποίοι δήλωσαν ότι ήδη έχουν συντονιστεί όλα τα συναρμόδια Υπουργεία προκειμένου πολύ σύντομα και με γοργούς ρυθμούς να ολοκληρωθούν οι αναθεωρημένες μελέτες που θα συμβάλουν στη διευθέτηση των συγκεκριμένων έργων.

Το παρόν έδωσαν πλήθος βουλευτών και δημάρχων από ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα