Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για Διάθεση και Ανταλλαγή προϊόντων από τη ΔΕΔΙΣΑ

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης χαιρετίζει την πρωτοβουλία της ΔΕΔΙΣΑ για την ανάπτυξη της νέας πρωτοποριακής Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας: RE-USE.GR by ΔΕΔΙΣΑ η οποία δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να διαθέσουν ή να ανταλλάξουν αντικείμενα, προϊόντα και υλικά τα οποία αξίζουν μία «δεύτερη ζωή».
Η λειτουργία της πλατφόρμας αναμένεται να συμβάλει στην επίτευξη της κυκλικής οικονομίας ενώ παράλληλα στοχεύει στο να καλλιεργηθεί η κουλτούρα ανταλλαγής προϊόντων μεταξύ πολιτών.
Παρακάτω παρουσιάζεται η διαδικασία χρήσης, όπως ανακοινώθηκε από τη ΔΕΔΙΣΑ:
1. Κάνουμε την εγγραφή μας δωρεάν, εάν θέλουμε να διαθέσουμε ένα προϊόν που δεν χρειαζόμαστε πια – η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλους.
2. Καταχωρούμε προϊόντα για ανταλλαγή, πώληση ή δωρεά ή
3. Επικοινωνούμε με άλλους χρήστες για το προϊόν που μας ενδιαφέρει. Μέσω φόρμας επικοινωνίας, επικοινωνούμε με άλλους χρήστες για να δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες για το προϊόν που διαθέτουμε ή ζητάμε περαιτέρω πληροφορίες για το προϊόν που μας ενδιαφέρει.
4. Η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται στις συναλλαγές μεταξύ χρηστών, παρέχει αποκλειστικά την πλατφόρμα και καμία άλλη υπηρεσία.
Μην το κάνεις σκουπίδι, χρησιμοποίησέ το ξανά!
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα